Tot 10 idei pe care să le faci cu jumătatea ta în luna iubirii

Tot 10 idei pe care să le faci cu jumătatea ta în luna iubirii
1. Vizitați o librărie
Petreceți ziua explorând noi cărți și citind împreună, luând o ceașcă de cafea într-o cafenea locală și apoi bucurându-vă de toate cărțile noi pe care le-ați cumpărat.

2. Înscrieți-vă pentru un Cocktail-Making Class

De ce să mergi la un bar pentru a lua băuturi când poți lua o clasă de cocktailuri pentru a învăța cum să-ți faci singur cocktail-urile favoritw? Folosește-l ca pe o șansă de a-ți arăta abilitățile și, la final, ajungi să te bucuri de toate creațiile tale gustoase!

3. Faceți o plimbare cu bicicleta
Dacă vremea este destul de frumoasă, profită de aerul curat și de peisajul superb în timp ce mergi cu bicicleta alături de jumătatea ta. Poate că puteți să savutați și un picnic împreună după câțiva kilometri de pedalat?

4. Antrenament împreună

Dacă tu și partenerul tău vă bucurați de un stil de viață sănătos, atunci mergeți la sală sau la o alergare împreună. Puteți chiar să vă înscrieți pentru o clasă împreună. Este o modalitate de a petrece momente minunate împreună.

5. Mergi la un concert

Aveți o melodie preferată pe care o iubiți amândoi? Iubiți acea trupă? Un concert este un loc perfect pentru a vă bucura de muzică excelentă și de timp de calitate cu partenerul dumneavoastră.

6. Faceți voluntariat împreună
Petreceți ziua dând înapoi. Ajutați să pictați picturi murale locale la școli, serviți mese într-o bucătărie, ridicați gunoiul în parcul local sau angajați-vă să faceți o altă activitate care vă ajută să dați înapoi comunității într-un fel.

7. Joacă-te dea turistul în propriul oraș
Uită-te la propriul oraș cu ochi proaspeți ieșind și explorându-l ca turiștii. Rătăciți pe strada principală și verificați magazinele, verificați reperele locale sau pur și simplu faceți o plimbare printr-o zonă pe care nu o explorați de obicei pentru a obține o perspectivă nouă și un timp de calitate.

8. Bucurați-vă de micul dejun în pat
Începeți ziua liberă chiar servind un mic dejun romantic, apoi bucurați-vă de el împreună în timp ce stați în pat. Nu uita de șampanie!

9. Recreează-ți întâlnirea preferată

Faceți o călătorie pe culoarul memoriei recreând întâlnirea preferată, fie că este prima dată când ați ieșit împreună, fie cea în care v-ați îndrăgostit. Dacă nu puteți merge la același restaurant sau locație, deveniți creativ gătind aceeași masă acasă.

10. Fă o baie relaxantă

Porniți apa caldă, adăugați uleiul esențial preferat sau bomba de baie și urmăriți cum stresul se topește. Oh, și nu săriți peste lumânări cu aromaterapie și muzică relaxantă.

Bonus: O ieșire la un SPA sau la o piscină! În acest sens găsiți mai multe idei pe acest site. În plus aveți și 50% reducere din prețul biletului de acces!



 

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!