Top hoteluri din România cu reducere de până la 50%

Top hoteluri din România cu reducere de până la 50%
Vrei să vizitezi locuri noi din România?

Țara noastră este foarte frumoasă și primitoare. Are atâtea lucruri de oferit și atâtea locuri noi de descoperit. Este păcat să locuim într-o țară cu diverse peisaje deosebite, oameni ospitalieri, mâncare bună și chef de viață și să nu ne bucurăm din plin de ea.
Tu unde călătorești anul acesta? Călătorește inteligent.

Intră pe www.cuponas.ro și fă o oprire și în aceste locuri. Achiziționează și pachetul de la Cuponas.ro și beneficiezi de cele mai importante reduceri la locurile tale preferate:

Afrodita Resort & SPA Băile Herculane

Afrodita Resort&SPA se află la poalele Munților Domogled, în centrul stațiunii Băile Herculane. Este ușor accesibil, Gara Băile Herculane fiind la 3 km de resort, iar stația de autobuz la doar 300 de metri de hotel. Afrodita Resort & Spa îmbină confortul cu beneficiile terapiilor balneare.

Hotelul are o capacitate totală de cazare de 220 de camere spaţioase, dispuse pe 10 nivele, împărţite în: 20 de camere duble family, 192 de camere duble twin şi matrimoniale şi 8 apartamente. Odată cazat, beneficiezi de micul dejun de tip bufet suedez și acces gratuit la piscinele și spa-ul hotelului.

Prețul camerei duble pe noapte variază de la 115 euro la 125 de euro în funcție de sezon, cu posibilitate de anulare a rezervării. Este inclus micul dejun de tip bufet suedez în prețul camerei și accesul la piscinele și spa-ul hotelului. Folosind cuponașele, beneficiezi de o reducere de 100 de lei a prețurilor menționate mai sus.

Piscine și saune:
  • Piscina de înot și cele două jacuzzi, cu un design modern, aduc natura cu adevărat în interior, iar apa este elementul care balansează experiențele calde în întregul circuit spa.
  • Caldarium este zona dedicată adulților, cu alte piscine calde și baie de vapori.
  • Sauna Ierburile Afroditei o să vă îmbete în arome de plante care sunt nu numai afrodisiace, dar și vindecătoare, rețetă moștenită de la însăși zeița frumuseții.
  • Sauna Hercule, cu un design inovator și unic în România, este o saună neagră care aduce în actualitate nu doar cel mai vechi tip de saună, „smoke sauna”, dar pune în valoare și pinul negru, o raritate a locului.
  • Aria de relaxare din proximitatea saunelor este creată cu o atenție aparte pentru intensitatea luminii și cromaticii, și toate elementele îmbie la confort și liniște.
Toată zona de spa este una extraordinară, iar micul dejun servit la restaurant este delicios.
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Diana Resort - Băile Herculane

Diana Resort este situat la 250 m de centrul stațiunii Herculane, pe malul stâng al Cernei, pe un versant al Muntelui Domogled.

Hotel Diana stă la dispoziția oaspeților cu 220 de spații de cazare impărțite în camere single, duble și apartamente recent renovate. Toate camerele sunt spațioase și au zonă de relaxare. Meniul este variat, creat să satisfacă toate gusturile de la mâncare tradițională românească, până la platouri internaționale, vinuri de vinotecă si băuturi fine. Turiștii beneficiază în prețul de cazare de un mic dejun gustos și variat.

Prețul camerei duble pe noapte variază de la 89 euro la 99 de euro în funcție de sezon, cu posibilitate de anulare a rezervării. Este inclus micul dejun de tip bufet suedez în prețul camerei și accesul la piscinele și spa-ul hotelului. Folosind cuponașele, beneficiezi de o reducere de 100 de lei a prețurilor menționate mai sus.

Diviana Spa

Cură de natură, liniște, o panoramă de culmi și munți cu brazi înalți. În anotimpul cald centrul de sănătate are deschisă ieșirea pe terasa cu piscină exterioară. În interior, în orice anotimp, aveți la dispoziție piscină, jacuzzi, saună.

Pentru copii există o zonă specială de joacă, Aqua Splash, unde cei mici se distrează în voie și în perfectă siguranță! Spațiul, situat în interior, cu multă lumină naturală și poziționat astfel încât copiii să poată fi mereu sub supravegherea adulților este alcătuit din fântâni cu jocuri variate de jeturi de apă, încălzită la o temperatură de aproximativ 30 grade Celsius și un Aqua Dome.

Spiritul zeitei Diana e oriunde prezent!
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Premier Resort - Vâlcele - Cluj

Premier Resort se află în localitatea Vâlcele, la mijlcoul distanței dintre Cluj-Napcoca și Turda. Amplasarea acestui resort îl face să fie ușor accesibil pentru oricine dorește să petreacă câteva zile de relaxare și răsfăț. Locația este una retrasă, ideală pentru a te rupe câteva zile din rutină și a te bucura de o pauză binemeritată. Camerele oferă și vedere către piscina selectă a hotelului de tip Infinity Pool, de care te poți bucura pentru a avea parte de un răsfăț complet.

Hotelul dispune de un restaurant, o recepție deschisă nonstop, un bar, săli de conferinţă şi petreceri, terasă și grădină. Sunt puse la dispoziția turiștilor un număr de 18 camere atât duble ( cu 2 paturi  sau pat matrimonial) cât și triple sau de tip family ( de 4 persoane).

Folosind Pachetul de reducere Fun Pass de la Cuponaș.ro beneficiezi de 50% reducere din prețul unei camere duble pe noapte și 10% reducere la consumația făcută de la bucătărie pe parcursul întregii zile.

Parcarea privată a hotelului este pusă la dispoziția turiștilor în mod gratuit, iar zonele comune ale resortului sunt supravegheate video pentru a se simți tot timpul în siguranță și a se putea bucura de un somn odihnitor într-una din camerele hotelului.

Resortul este faimos pentru piscina Oxygen Pool & Lounge, de tip Infinity Pool ( vanishing edge pool). Piscina nu este inclusă în prețul de cazare. Dar dacă dorești să te bucuri și de piscină, folosește încă un cupon din pachetul de reducere și beneficiezi și aici de 50% reducere din prețul de intrare pentru întreaga zi, având și șezlong asigurat.

Piscina de care dispune resortul oferă turiștilor o experiență vizuală inedită de continuitate, creată între apa din piscină și elementele naturale din împrejurimi, iluzia optică fiind completată de un sentiment de libertate absolută. Cu o temperatură a apei constantă între 25-30 grade Celsius, piscina Oxygen este escapada perfectă pentru zilele toride de vară.
Muzica de fundal întreținută de DJ completează vibe-ul de relaxare pe care îl ai atunci când te afli la piscină.
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Popasul Pescarului - Micești - Cluj

Cum ar fi să te trezești dimineața într-o cabană în mijlocul naturii lângă lac? Ți-ar plăcea să te trezească ciripitul de păsărele și nu zgomotul de mașini, construcții, vecini?

Dacă locuiești în oraș, vine momentul când simți nevoia să ieși undeva unde să ai parte de liniște și să te reconectezi cu natura. În apropierea Clujului, chiar la baza Lacului Micești, într-o zonă parcă aflată în afara timpului și izolată de zona urbană, apare Popasul Pescarului. Este o pensiune frumoasă pe malul lacului care întâmpină, cu brațele deschise și cu ospitalitatea specific ardelenească, turiștii dornici să evadeze din cotidian și să schimbe peisajul.

Camerele de 2, 3, sau chiar 4 persoane își așteaptă vizitatorii să petreacă câteva nopți de încărcare a bateriilor și restaurantul cu specific tradițional este pregătit  să încânte papilele gustative. Poți alege să te bucuri de preparatele alese atât în interiorul restaurantului cât și pe terasa de vară aflată pe ponton lângă lac, care îți oferă o priveliște minunată.

Folosind Pachetul Fun Pass de la Cuponas.ro beneficiați de 50% reducere din prețul oricărui tip de cameră pe noapte. În plus, în baza aceluiași cupon puteți alege să mâncați orice vă face poftă de la bucătăria pensiunii și nota de plata se va reduce cu 10%.

Ce activități poți face?
  • Poți fii un explorator: zona este una superbă, izolată, în mijlocul naturii. Este perfectă pentru picnic, drumeții, și abia așteaptă șă fie descoperită. O zi în natură poate fi o aventură pentru toată lumea și cu siguranță va face ca ziua să fie una interesantă și distractivă.
  • Parcul de agrement și zoo “Moara de vânt” este la 10 minute de cazare. Peste 400 de animale din 60 de specii diferite așteaptă să fie admirate. În același timp poți hrăni animalele cu găletușele de mâncare puse la dispoziție de organizatorii parcului și chiar poți mângâia sau te poți juca cu unele animale (iepurași, cerbi, etc). Sunt disponibile și alte activități, cum ar fi călărit de cai și ponei, plimbări cu trăsura, plimbări cu trenulețul, parc de aventură cu obstacole și tiroliană.
  • Vizitează ceilalți Parteneri Cuponas.ro aflați în zona Sălicea-Ciurila în apropierea pensiunii Popasul Pescarului, Sun Tropez Sălicea, Casa Dinainte, la care beneficiezi de 50% reducere din prețul de acces pentru o zi întreagă pe baza cupoanelor.
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Hotel Premier Grigorescu - Cluj Napoca

Municipiul Cluj-Napoca a constituit în permanență un centru de atracție turistică, atât datorită monumentelor aparținând trecutului istoric, cât și bogatei activități cultural-științifice favorizată de inestimabile valori găzduite în muzee și biblioteci de rezonanță națională, de existența teatrelor dramatice și lirice, cu largă audiență și pe plan internațional. Fiind al 2-lea oraș ca importanță economică după capitală, Clujul este considerat și un centrul strategic de business.

De ce să nu alegi Hotelul Premier din Grigorescu pentru ca șederea ta să fie una cât mai plăcută și productivă?

Cuponaș.ro te ajută să nu îți mai pierzi timpul căutând spații de cazare prin Cluj și în același timp economisești și 50% din prețul unei camere pe noapte. Astfel poți sta liniștit și te poți preocupa în totalitate de motivul șederii tale în oraș. Accesează site-ul www.cuponas.ro pentru a achiziționa pachetul.

Hotelul Premier este renumit pentru atmosfera caldă și prietenoasă care ii face pe oaspeți să se simtă ca acasă, de aceea nu întâmplător sloganul hotelului Premier este: "Ai ajuns acasă!"
Concepute să găzduiască și cei mai exigenți clienți, cele 50 de camere de hotel din cluj au un design clasic. Decorațiunile și piesele de mobilier sunt elegante. Camerele sunt dotate cu tehnologie de ultimă oră.

Așa că alege Hotel Premier Grigorescu!
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Cum funcționează pachetul?

Caietul de cupoane are 10 tichete și oferă 50% reducere.
  • Pachetul este universal valabil la toți partenerii Cuponaș din categoria Fun Pass. Poți alege să folosești toate cupoanele la același partener sau să le folosești la mai mulți parteneri și să beneficiezi de reducere.
  • Reducerea se acordă din prețul de cazare afișat la recepție. Este necesară rezervarea telefonică a camerei și a duratei de ședere cu cel puțin 2 săptămâni înainte de sosire pentru a fi siguri de disponibilitate.
  • Reducerea se acordă în schimbul unui cupon care se rupe din caietul de cupoane și se oferă la recepție pentru o cameră pe noapte.
  • Utilizând cuponul la locație, prețul de recepție se reduce în funcție de regulamentul de utilizare a cupoanelor la partenerul ales. Vă rugăm să citiți cu atenție la fiecare partener regulamentul și modul de utilizare.
  • Cupoanele sunt transmisibile. Ceea ce înseamnă că se pot face cadou persoanelor dragi din familie sau se pot utiliza concomitent mai multe cupoane de reducere. De exemplu se pot rezerva mai multe camere pe noapte, folosindu-se pentru fiecare cameră câte 1 cupon.

Starea ta de bine este misiunea noastră. Noi facem lucrurile mai ușoare pentru tine pentru ca tu să te bucuri cu adevărat de timpul tău liber. Aducem pentru tine destinații și activități pentru toate gusturile. De la cele mai cunoscute aquapark-uri din România și Ungaria, ștranduri de vară, SPA-uri pentru un răsfăț complet, până la activități ce te pun în mișcare cum ar fi rafting, parc de distracții, avem o gamă diversă de servicii din care poți alege.

Lista partenerilor se actualizează cu locuri noi. Abonează-te pe site-ul cuponas.ro și află primul noii parteneri de care te poți bucura folosind cuponașele și surprizele pe care aceștia ți le pregătesc.
 

De ce să achizitionezi produsul?

  • Te motivează pe tine și pe grupul tău să descoperi locuri noi în care îți doreai de mult timp să ajungi sau în locuri de care nu ai auzit până acum.
  • Te bucuri de timpul tău liber în cele mai inedite locații și câștigi până la 1000 de lei folosind pachetul.
  • O ocazie perfectă pentru a socializa cu  familia ta și cercul tău de prieteni făcând diferite activități împreună.
  • Ai ocazia să dăruiești un astfel de pachet și să faci pe cineva drag fericit.
  • Trăiești diferite experiențe noi și îți faci amintiri unice.

Ce pierzi dacă nu cumperi pachetul?

  • Pierzi șansa de a câștiga 1000 lei.
  • Plătesti dublu pentru aceeași distracție.
  • Nu iți faci timp pentru tine si rămâi prins în aceeași rutină zilnică.
  • Trece vara pe lângă tine.
  • Îți pare rău când îi vezi pe alții că profită de timpul liber și se simt bine și tu nu te afli alături de ei.
  • Pierzi ocazia de a trăi experiențe noi și de a crea noi amintiri.

Cuponaș unește oameni și te ajută să economisești în timp ce tu te relaxezi și te distrezi.

Tot ce trebuie să faci este să adaugi în coș pachetul și să fii sigur că porți cu tine tot timpul cuponașul. Nu știi niciodată când o să ai nevoie de el.

Începe călătoria ta!

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!