Sun Garden Cluj - Poate cel mai frumos SPA din Transilvania

Sun Garden Cluj -  Poate cel mai frumos SPA din Transilvania
Sun Garden, Grădina Soarelui – un tărâm magic desprins din poveste. Intră în lumea Sun Garden și lasă-te vrăjit de acest miraj!

Ești o fire curioasă și cauți locuri deosebite, care să te surprindă și sa îți ofere satisfacție?
Îți place sa încerci lucruri ieșite din comun, să ajungi în locuri in care nu a ajuns toată lumea. Vrei să fii unic?

Dacă vrei să impresionezi si să fii impresionat lasă-te atras de mirajul Sun Garden. Nu o să regreți.
Sun Garden se potrivește perfect pentru tine. Acest resort exclusivist este orice altceva, dar nu obișnuit.
Pentru a ajunge la resort  te abați de la drumul principal și traversezi o pădurice verde numită Poiana Cerbului. Drumul de 2 km până la Sun Garden prin Poiana Cerbului iți sporește așteptările si crește nerăbdarea.

Și așteptarea iți este într-un final răsplătită din plin când ajungi pe impresionantul domeniu al Grădinii Soarelui. Priveliștea este una impresionantă iar design-ul Spa-ului Sun Garden este unul de vis. Facilitățile resortului o sa iți satisfacă mintea, trupul si spiritul.

Sun Garden Resort este compus din 2 părti: Aqua Experience și Amedeea Paradise. Circuitul Spa-ului  te ghidează ca și o hartă pentru a descoperi pas cu pas tainele resortului și pentru a îți oferi o experiență de neuitat, te duce pe culmile plăcerii.

Programul de funcționare este de la 10 la 22 (Luni de la 12 la 22).
Facilități:
· Dispune de o piscină mare de înot interioară cu apă încălzită la 30 de grade cu paturi cu hidromasaj și sezlonguri de jur imprejurul bazinului. În timp ce înoți pe spate în piscina interioară sau plutești pierdut în gânduri nu poți să nu observi prin cupola de sticlă a resortului cerul albastru nemărginit. Te simți în acel moment ca și cum ai pluti pe un norișor alb pufos.

· Bazin cu apă caldă sarată (salinitate 25%) foarte benefic pentru întreținerea pielii și pentru sinusuri.
· Water Tavern – bazin cu cascadă construit într-o cameră sub formă de peșteră.
· Lumea Saunelor. Trebuie să încerci fiecare saună în parte pentru că fiecare are specificul ei:
  1. saună finlandeză fierbinte – foarte bună pentru eliminarea toxinelor;
  2. saună cu infraroșu;
  3. saună sărată – combină cele mai bune efecte ale salinei si ale saunei pentru a-ți elibera căile respiratorii;
  4. biosauna – este foarte plăcută și confortabilă;
  5. aromasauna – este un tip de saună care oferă relaxare atât pentru corp cât și pentru simturile olfactive (o explozie de mirosuri îmbietoare);
  6. tepidarium – o cameră romană cu șezlonguri încălzite de mozaic.
· Pentru ca experiența lumii saunelor să fie una completă există și o fântână de gheață și un bazin cu apă rece pentru a alterna temperatura fierbinte cu cea rece.
· Dușul emoțional – o inovație in wellness. Acesta stimulează simțurile prin următoarele efecte:  duş clasic, tropical, ceață rece, aromaterapie, cromoterapie și hidromasaj.

De toate acestea ai parte pe ritm de muzică ambientală relaxantă care te face să pierzi noțiunea timpului si să te bucuri din plin de întregul circuit al resortului Sun Garden.

Nu crezi? Încearcă pe propria piele si convinge-te singur:

· Achiziționează pachetul Cuponaș și obține reducerea de 50% cu acces la întregul circuit al Sun Garden Wellness&Spa.
Cu ajutorul cuponașelor prețul devine unul foarte atrăgător si accesibil pentru tine. În acest fel vei avea parte de cea mai frumoasă experiență. Câștigi 850 lei folosind cuponasele.
· Te așteaptă un loc perfect pentru a petrece câteva ore după o zi obositoare de muncă chiar la marginea Clujului. Este deschis până la ora 22:00 pentru a te putea bucura din plin de timpul tău liber.
· Îi vei impresiona pe cunoscuții tăi prin pozele extraordinare pe care le vei realiza. Acestea vor atage toate privirile. Sun Garden oferă o priveliște de nedescris și merită surprins in cele mai bune poziții.
· Ai parte de relaxare totală. Accesul in zona spa este permis doar pentru persoanele peste 14 ani pentru ca relaxarea ta sa nu fie intreruptă de nimic si să te poți bucura in liniște de întreaga experiență.
· Un loc deosebit unde să îi duci pe invitații tăi atunci când vizitează Clujul. O să rămână impresionați.

Prin Cuponas.ro doar un număr limitat de persoane pot avea acces la reducerea de jumătate de preț la biletul de intrare pe “tărâmul soarelui”.
Profită de vremea frumoasă de afară și rezervă-ți locul la unul dintre cele mai impresionante centre wellness din țară. Permite-ți să fii uimit.

În continuare poți să urmărești în video modul de utilizare a cupoanelor. 

Achiziționează acum pachetul tău și hai la cel mai tare SPA din Târgu Mureș!





 
Cuponaș.ro este locul în care mergi atunci când dorești cele mai bune prețuri la piscine, aquapark-uri locale sau din străinătate, la hoteluri, centre de sănătate, sportul preferat, restaurante, activități de aventură, activități culturale, activități pentru copilul tău sau pentru copilul din tine.

Echipa și produsele se dezvoltă în permanență si de aceea pot apărea modificări. Din acest motiv vă rugăm să verificați lista partenerilor la care se pot utiliza cuponasele achizitionate pe www.cuponas.ro/funpass
Cupoanele se pot utiliza la partenerul preferat sau se pot utiliza la mai mulți parteneri. Ele sunt universale și sunt transmisibile. Poți să le împarți cu cei dragi sau chiar să faci un cadou frumos. 

Să înceapă adventura! 

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!