Ce îți oferă pachetul Fun Pass?

  • Beneficiezi de un discount de 50% la cazare în hotelul Premier Resort din Vâlcele din prețul afișat la recepție al camerei pe noapte.
  • În baza aceluiași tichet beneficiezi și de 10% reducere la fiecare masă servită în cadrul restaurantului din cadrul hotelului (se reduce mâncarea comandată de la bucătărie, nu și al băuturii).
  • Dacă dorești să te bucuri și de piscina hotelului, Oxygen Resort, este simplu. Îți rezervi locul la piscină și beneficiezi de 50% reducere din tariful de intrare cu acces o zi întreagă.

Cuponaș.ro este locul în care mergi atunci când dorești cele mai bune prețuri la piscine, aquapark-uri locale sau din străinătate, la hoteluri, centre de sănătate, sportul preferat, restaurante, activități de aventură, activități culturale, activități pentru copilul tău sau pentru copilul din tine.
Avem cei mai buni colaboratori de pe piață. Echipa și produsele se dezvoltă în permanență. Din acest motiv partenerii se înmulțesc continuu, iar tu ai o gamă cât mai difersificată de alegere.
Caietul de cupoane are 10 tichete care oferă 50% reducere.
  • Reducerea se acordă sub forma de 50% reducere din tariful unei camere duble/noapte.
  • Reducerea se acordă în schimbul unui cupon care se rupe din caietul de cupoane și se oferă la recepție în momentul achiziției camerei.    
  • Cupoanele sunt transmisibile. Ceea ce înseamnă că se pot face cadou persoanelor dragi din familie sau se pot utiliza concomitent mai multe cupoane de reducere. De exemplu pentru 4 persoane se utilizează 2 cupoane și iau 2 camere cu reducere 50%
  • Cupoanele se pot folosi în număr nelimitat.

De ce să achizitionezi produsul?

  • Te motivează să descoperi locuri noi în care îti doreai de mult timp să ajungi sau în locuri de care nu ai auzit până acum;
  • Te bucuri de timpul tău liber în cele mai inedite locații și câștigi până la 1000 de lei folosind pachetul;
  • Este o ocazie perfectă pentru a socializa cu  familia ta și cercul tău de prieteni făcând diferite activităti împreună;
  • Ai ocazia să dăruiești un astfel de pachet și să faci pe cineva drag fericit;
  • Trăiești diferite experiențe noi și îți faci amintiri unice.

Ce pierzi dacă nu cumperi pachetul?

  • Pierzi șansa de a câștiga 1000 lei;
  • Plătești dublu pentru aceeași distracție;
  • Nu îți faci timp pentru tine și rămâi prins în aceeași rutină zilnică;
  • Pierzi șansa de a călători la jumătate de preț.

Clujul este frecventat de obicei din mai multe motive:

  • Fiind al 2-lea oraș ca importanță economică după capitală, Clujul este considerat un centrul strategic de business. Principalele companii au stabilită conducerea în acest oraș important al țării. Inevitabil, la un moment dat vei avea o întâlnire de business cu un partener important, va apărea o delegație sau o problemă legată de business care necesită prezența ta pentru câteva zile în oraș. De ce să nu alegi hotel Premier Resort din Vâlcele pentru ca șederea ta să fie una cât mai plăcută și productivă?
 
  • Datorită poziției geografice favorabile și a prezenței Aeroportului Internațional din Cluj, orașul este unul tranzitat de turiștii din întreaga țară. Cei care tranzitează orașul pentru a beneficia de zboruri de pe aeroportul internațional Cluj-Napoca și au nevoie de o zi de odihnă trebuie să știe că Hotel Premier Resort din Vâlcele se află la doar 15-20 de minute de mers cu mașina de aeroport. Cei care tranziteză Clujul cu mașina și doresc să se oprească în Cluj, merită să aibă parte de câteva clipe de relaxare.
​​​​​​​
  • Clujul – capitala distracției.

Recomandăm pentru turiști ca locuri de vizitat :

  • Cheile Turenilor, aflat la doar 12 minute distanță de parcurs cu mașina, este o rezervație naturală care impresionează prin sălbăticie și naturalețe. Au o suprafață de aproximativ 25 de hectare și o lungime de vreo 2 km. Formarea lor se datorează pârâului Valea Racilor, care a străpuns calcarele din zonă dinspre nord. Pereții înalți ajung până la 150 m și sunt decorați cu diferite forme carstice: cascade, marmite și peșteri. În Cheile Turenilor există 29 de peșteri, printre care Peștera cu Silex (64 m lungime), Peștera de sub grohotiș (27,5 m), Peștera Vulturilor, Șura Mică. Principalele atracții turistice sunt Colțul Câinilor și Stâna Crinilor.
 
  • Salina Turda, cunoscută drept unul dintre cele mai spectaculoase obiective turistice subterane din lume, vizitată anual de peste 600 de mii de turiști. Profită de ocazia de a pătrunde în adâncuri și de a decoperi toate secretele galeriilor din Salină și de a avea parte de o experiență minunată.
​​​​​​​
  • Cheile Turzii fac parte dintr-o arie protejată de interes național și reușesc să cucerească orice turist cu peisajul spectaculos. Cheile Turzii au o lungime de 1300 de metri și o înălțime a pereților de până la 200 de metri Aici se poate observa un peisaj carstic impresionant, format din stânci înalte și abrupte, arcade și creste ascuțite. Se pot admira până la peste 1.000 de specii de plante, animale și fluturi. 
 
  • Orașul Cluj-Napoca, inima culturală și a distracției din Transilvania. Cluj-Napoca este unul dintre cele mai frumoase orașe din țară. Acest oraș  abundă de istorie, și oameni primitori. Numeroși turiști vin să viziteze în fiecare an acest oraș minunat, care este azi  unul dintre cele mai prospere și mai cosmopolite orașe din țară.​​​​​​​

Uite ce părere au cei care au utilizat deja produsele noastre:

Merită să petreci măcar un weekend la Hotel Premier din Vâlcele! Nu vei regreta! Așa că nu mai sta pe gânduri și ia acum pachetul de reducere!

Cuponaș.ro este locul în care mergi atunci când dorești cele mai bune prețuri la piscine, aquapark-uri locale sau din străinătate, la hoteluri, centre de sănătate, sportul preferat, restaurante, activități de aventură, activități culturale, activități pentru copilul tău sau pentru copilul din tine.

Echipa și produsele se dezvoltă în permanență si de aceea pot apărea modificări. Din acest motiv vă rugăm să verificați lista partenerilor la care se pot utiliza cuponasele achizitionate pe www.cuponas.ro/funpass
Cupoanele se pot utiliza la partenerul preferat sau se pot utiliza la mai mulți parteneri. Ele sunt universale și sunt transmisibile. Poți să le împarți cu cei dragi sau chiar să faci un cadou frumos. 

Să înceapă adventura! 
 

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!