Opera Maghiara Cluj Napoca - 50% reducere din tariful biletelor de intrare

Opera Maghiara Cluj Napoca - 50% reducere din tariful biletelor de intrare
Ce vedem? Opera, opereta, balet, musical...

Ești o persoană curioasă?  Îți place să experimentezi noi activități despre care să poți povesti și prietenilor tăi? Vrei să-ți îmbogățești experiența de viață și cunoștințele? Atunci cu siguranță vrei să încerci cât mai multe activități diferite accesibile în orașul inovației și al distracției, Cluj-Napoca.

Numeroase studii și reviste de prestigiu au menționat orașul Cluj-Napoca drept un oraș care are potențialul și resursele pentru a putea influența lumea artei contemporane.Cluj-Napoca este un oraș european de referință în domeniul artei și al culturii în România care atrage din ce în ce mai mulțe persoane  interesate de a descoperi și de a simți pe pielea lor ceea ce are acesta de oferit.

Cultura inspiră! Ca și turist dar și ca simplu locuitor al Municipiului Cluj Napoca, nu ai cum să nu rămâi  surprins de  lucrările artiștilor locali  expuse în cafenele sau chiar pe străzile orașului. Acest lucru oferă un sentiment de vitalitate culturală.

Ca și instituții culturale importante, Clujul se remarcă prin: Teatrul Național „Lucian Blaga”, Opera Națională Română, Teatrul Maghiar de Stat, Opera Maghiară și Filarmonica de Stat Transilvania. Alte instituții reprezentative pentru profilul cultural al orașului sunt Teatrul de Păpuși „Puck”, Muzeul de Artă, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei și Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Existența mai multor instituții culturale diferite arată o multiculturalitate a orașului , fiecare având publicul lor dornic și entuziast.

Fii și tu prezent în lumea fascinantă a culturii clujene.
 
Cuponaș.ro este locul în care mergi atunci când dorești cele mai bune prețuri la piscine, aquapark-uri locale sau din străinătate, la hoteluri, centre de sănătate, sportul preferat, restaurante, activități de aventură, activități culturale, activități pentru copilul tău sau pentru copilul din tine.

Echipa și produsele se dezvoltă în permanență si de aceea pot apărea modificări. Din acest motiv vă rugăm să verificați lista partenerilor la care se pot utiliza cuponasele achizitionate pe www.cuponas.ro/funpass
Cupoanele se pot utiliza la partenerul preferat sau se pot utiliza la mai mulți parteneri. Ele sunt universale și sunt transmisibile. Poți să le împarți cu cei dragi sau chiar să faci un cadou frumos. 

Să înceapă adventura! 
FunPass 2023-24 - Opera Maghiara
-50 RON

Flautul fermecat - W. A. Mozart

Să privim puțin în trecut!

În anul 1792 s-a înființat primului teatru din Cluj, fiind cel mai vechi teatru permanent de limbă maghiară, care este în măsură să asigure condiţii tehnice scenice corespunzătoare genului de operă, având şi fosă pentru orchestră. Datorită renumitei soprane Dna Déry-Széppataki Róza care între anii 1823-1827 se angajează la Cluj, repertoriul iniţial se îmbogăţeşte treptat cu operele lui Daniel Auber, Vincenzo Bellini, Gaetano Donizetti, Gioacchino Rossini, Franz Weber şi Wolfgang Amadeus Mozart.

Este de menţionat că scena clujeană prezintă operele epocii la scurt timp după premiera lor mondială, ţinând pas cu evenimentele artistice europene. Peste puţin timp, în stagiunea 1859-1860 apare la Cluj un gen nou: opereta, câştigând popularitate sporită în defavoarea operei. La începutul noului veac teatrul are în repertoriu cele mai de seamă opere şi operete care figurează în repertoriul marilor scene lirice.

                    
O eră nouă constituie perioada între anii 1905-1932 în care trupa este condusă de admirabilul om de teatru dr. Janovics Jenő, figură marcantă a scenei clujene, care pe lângă piese de teatru (proză) cooptează în repertoriul existent balete, opere, operete şi alte piese muzicale de Giacomo Puccini, Gioacchino Rossini, Pietro Mascagni, Richard Wagner, Bedřich Smetana, Johann Strauss, Lehár Ferenc şi alţii.

În 1910 îşi deschide porţile a doua scenă pe malul Someşului, iniţial concepută să găzduiască reprezentaţii în timpul verii. După primul război mondial trupa teatrului de limbă maghiară este nevoită să se mute în acest edificiu.

Cum funcționează pachetul de reducere Cuponaș?

  • Cumpărând pachetul obții dreptul de a beneficia de 50% reducere pentru 2 persoane pe fiecare cupon;
  • Sistemul de reducere este 1+1 (1 bilet se cumpără la preț întreg de la casa de bilete, iar al doilea se primește gratuit pentru locul alăturat);
  • Bilete pot fi achiziționate doar de la casa de bilete a Operei;
  • Cupoanele sunt transmisibile și se pot folosi în număr nelimitat până la 31.12.2022, în limita locurilor disponibile.         

De ce să mergi la Operă?

  • Opera Maghiară Cluj Napoca este amplasată într-o zonă superbă, în zona centrală a orașului (strada Emil Isac), pe malul râului Someș.
  • Lângă Operă se află Parcul Central, dar și Cetățuia, două dintre locurile emblematice ale Clujului.
  • După cum vezi, este o ocazie numai bună de a socializa. De a alterna tipul de activități alături de persoanele cu care îți face plăcere să-ți împarți timpul liber.
  • În același timp îți îmbogățește cunoștințele și îți oferă subiecte de discuție interesante, povești pe care toată lumea va fi fascinată să le asculte.
  • Ai mai multe opțiuni de spectacole, la Opera Maghiară fiind puse în scenă mai multe tipuri de spectacole: operă, operetă, musical, balet, cabaret.
  • Ai crede că toate spectacolele sunt maghiară, dar de fapt nu e așa, spectacolele sunt în limba de proveniență a operei. De la înființare și până în prezent, Opera Maghiară Cluj-Napoca a prezentat un repertoriu variat și bogat, cu nume ca: Puccini (creația integrală), Giuseppe Verdi (aproape toate operele), Wagner, Mozart, Jules Massenet, Mascagni, Ruggero Leoncavallo, Alexander Borodin,  Piotr Ilici Ceaikovski, Georges Bizet, Bartók Béla, Kálmán Imre, Johann Strauss, Lehár Ferenc, Ábrahám Pál,  Erkel Ferenc (creatia integrala), Orbán György, Vajda Janos, Lajtha László etc.
  • De aceea la spectacolele Operei Maghiare participă, atât maghiari, cât și români, dar și persoane de alte cetățenii. Este foarte ușor de urmărit un spectacol, fiind supratitrat și în limba română.
  • Socializare, mergi cu prietenii tăi la un eveniment, faceți o activitate împreună.
  • Ieși din rutină, faci o activitate nouă.

Uite ce părere au cei care au utilizat deja produsele noastre:

Intră pe buton și achiziționează pachetul Cuponas!

FunPass 2023-24 - Opera Maghiara
-50 RON

 

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!