Hungarospa Hajduszoboszlo - Perla coroanei apelor termale

Hungarospa Hajduszoboszlo - Perla coroanei apelor termale

Tu ai auzit de Hajdu - cel mai mare Aquapark din Europa? Poate ai auzit de la mai mulți cunoscuți de-ai tăi zicând mergem la Hajdu”. De ce vrea toată lumea să ajungă la Hajdu? Ce are așa special de atrage turiști din întreaga Europa?

Ungaria se situează pe locul doi în lume, după Islanda, ca resurse de ape termale. Şi ştie să-şi exploateze bine resursele, Hajdu fiind cea mai bună dovadă. Orăşelul Hajdúszoboszló (puţin peste 20.000 de locuitori) este faimos datorită complexului său balnear construit pe o „mare termală” de izvoare fierbinţi şi binefăcătoare.
 

Pentru a ajunge și tu la Hajduszoboszlo anul acesta tot ce trebuie să faci este să:
 1. Intri pe site-ul www.cuponas.ro la sectiunea Fun Pass. Folosești un cuponaș pentru 2 persoane și în loc de 2 bilete Gold Plus vei cumpăra doar unul și al doilea îl vei primi gratuit ( deci beneficiezi de 50% reducere din tariful biletelor).

 2. Achiziționând pachetul Fun Pass de la Cuponas.ro ai reducere de 50% la biletul VIP pentru o zi întreagă (biletul care cuprinde toate cele 5 părțile fără ca tu să fii nevoit să le plătești separat).

 3. Mergi la Hajdu la caseria de la zona Aquapalace pentru a cumpăra biletul Gold Plus. Biletul Gold Plus este biletul VIP care oferă full acces la toate părțile complexului și alte beneficii.


Cu Fun Pass ai reducere 1+1 la biletul VIP Gold Plus care îți oferă acces la următoarele servicii:

1. Ștrand de vară


Ștrandul de vară care cuprinde 13 piscine construite pe o suprafață imensă de 30 de hectare,din acest motiv fiind cel mai mare ștrand deschis din toată Europa. Piscinele sunt perfecte pentru toate vârstele și pe placul tuturor. Fiecare poate să facă ce activitate îi face plăcere de la relaxare, la bălăceală până la diferite sporturi acvatice foarte distractive.
Atracția principală o reprezintă  Plaja Mediteraneană care redă o atmosferă de vacanță petrecută pe litoralul mediteranean cu plaja nisipoasă,palmieri, corabii de pirați.
 

2. Aquapark


Aquapark-ul de la Hajdu face senzație în rândul adulților și a copiilor dornici să aibă parte de distracție, aventură și adrenalină.
Aici se află 15 tobogane cu diferite grade de dificultate pentru ca toată lumea să se poată bucura de senzațiile unice pe care le oferă.
Dintre cele mai populare tobogane în rândul turiștilor amintim: Spirală,Kamikaze,Black Hole, Niagara,Mad River (acesta se parcurge doar cu colaci).
Zona extremă a aquapark-ului cu cele 6 tobogane extrem de palpitante este perfectă pentru cei dornici de adrenalină.
Nu au fost uitați nici cei mici. Prichindeilor li s-au amenajat piscine speciale cu elemente distractive în incinta Aquapark-ului.
 

3. Aquapalace


Aquapalace – palatul apelor termale este zona acoperită a complexului din Hajdu. Aici găsim 20 de piscine încălzite la diferite temperaturi. 7 dintre piscine sunt tematice: Piscina de Gheață, Piscina Cinema, Grotele Acvatice Romană și Gange pline de simboluri ale culturilor indiană și romană, Bazinul Marin, Bazinul Peșteră, Bazinul Tropical Baia Balneară.
 

4. Baia termală


Baia termală îşi aşteaptă vizitatorii cu trei piscine acoperite , toate umplute cu apă de temperaturi diferite, iar în exterior cu alte patru piscine dotate cu echipamente spa. Datorită faimei apelor termale de la Hajdu mii de oameni aleg acest loc pentru a se vindeca sub puterea apei termale. Se pot trata de diferite afecțiuni reumatice, dermatologice, boli degenerative, ale aparatului locomotor.
 

5. Zona Premium

 
 • Zona Premium, noutatea verii, construită pe suprafața unui lac de 2500 metri pătrați cu elemente acvatice unice!
 • Piscina Plitvice cu cascadă;
 • Piscina Amazonas cu galerie de jacuzzi;
 • Piscina Tahiti cu pool  bar;
 • Piscina pentru copii.
 • În constucția zonei premium s-a mers tot pe ideea vacanței la malul mării cu atmosfera specifică acesteia.
 

6. Lumea saunelor


Aici poți alege între cele 3 saune finlandeze, 2 saune cu aburi, 2 saune cu infraroșii, o cameră de sare,o piscină pentru relaxare si o Piscină Kneipp pentru relaxarea tălpilor cu 2 culoare de pietre de râu alternative rece-cald (reflexoterapie).

 

Alte servicii de care beneficiezi cu tichetul Gold Plus:

 • 12 minute de solar –pentru un bronz perfect ciocolatiu;
 • sezlong gratuit;
 • acces la sala de fitness te menține în formă: arăți bine, te simți bine și atragi toate privirile;
 • 1 voucher pentru masa de prânz la restaurantul cu autoservire de la Aqua Palace. Poți alege oricare din preparatele delicioase pentru a-ți satisface poftele.


Cum se folosește?
 • Preț întreg total dacă alegi să profiți de toate aceste reduceri separate – 400 lei/persoană

 • Preț bilet Gold Plus – 25000 forinți (aproximativ 310) / persoană

 • Cumpărând de pe cuponas.ro pachetul Fun Pass prețul se reduce la jumătate (125000 forinti).

 • Plătești doar 160 lei în loc de 310 lei.Hajduszoboszlo este un complex acvatic minunat care arage turiști din toate colțurile Europei. După o zi petrecută la Hajdu te simți extraordinar de bine, atât de bine încât vei deveni un fan cu siguranță. Ape termale există și în alte țări. Dar imaginația și ingeniozitatea constructorilor au dus ceea ce înseamnă Hungarospa din Hajduszoboszlo la rangul de artă în domeniul distracției, a relaxării și a atracțiilor turistice.

Poți să ai un ocean de apă termală, pe care nu știi cum să-l valorifici sau dimpotrivă, poți crea în jurul ei un mic paradis balnear. Dar farmecul cel mai mare o să îl ai atunci când descoperi mai multe atunci când ajungi acolo. Una e să citești despre anumite și alta e să le vezi și să le simți pe propria piele.

 

Cumpără și tu Fun Pass și descoperă cu ajutorul Cuponas.ro un loc unic în Europa, un decor de poveste.

 

Hungarospa Hajdúszoboszló

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!