Hajdu este ca un magnet pentru turiștii români, mai ales cei din Transilvania, fiind așa aproape de graniță. Hajdu se remarcă în primul rând prin suprafața impresionantă pe care este construit parcul acvatic, fiind cel mai mare din Europa.

De ce vrea toată lumea să ajungă la Hajdu? Ce are atât de special încât atrage turiști din întreaga Europa?

Pentru a beneficia de reducerea de jumătate de preț din tariful de intrare cu acces general intră pe www.cuponas.ro și profită de cel mai avantajos preț.
 

Hungarospa Hajdúszoboszló

Ape termale există și în alte țări, dar imaginația constructorilor din Hajduszoboszlo n-a avut limite.
Partea exterioară a parcului reprezintă atracția verii. Turiștii se pot bucura  de o mulțime de piscine cu apă termală, cu apă rece pentru a se putea răcori, piscine pentru copii, dar și de celebra Piscină Mediteraneană unică în Europa.

Piscina Mediteraneană are, la fel ca malul mării, plajă cu nisip, intrare lină în apă, valuri, palmieri, un far, un vapor pe care este deschis un bar, chiar și coada de balenă pe care se prelinge ușor apa. Piscina redă fidel climatul mediteranean.

Puternice jeturi subacvatice pornesc de pe fundul bazinelor, cascade cu apă caldă te învăluie din toate părțile, bazine circulare în sistem de jacuzzi, vârtejuri, paturi de hidromasaj și multe alte astfel de plăceri sunt însoțite de un decor de poveste (peșteri cu stalactite si stalagmite, statui romane, ghețari artificiali, animăluțe în bazine care îi încântă pe cei mici,  tobogane de toate felurile care îți dau cele mai tari senzații, un acvariu imens cu plante și  peștișori colorați).

Hajdu reușește să canalizeze aceste ape termale într-o explozie de atracții și distracții, de terapie sau de simplă relaxare și bineînțeles, de servicii de calitate, creând în jurul ei un mic paradis balnear.

Hungarospa Hajduszoboszlo - Perla coroanei apelor termale

Hungarospa Hajduszoboszlo - Perla coroanei apelor termale

Cu Fun Pass ai reducere 1+1 la biletul VIP Gold Plus care îți oferă acces la următoarele servicii:

 

1. Ștrand de vară


Ștrandul de vară care cuprinde 13 piscine construite pe o suprafață imensă de 30 de hectare,din acest motiv fiind cel mai mare ștrand deschis din toată Europa. Piscinele sunt perfecte pentru toate vârstele și pe placul tuturor. Fiecare poate să facă ce activitate îi face plăcere de la relaxare, la bălăceală până la diferite sporturi acvatice foarte distractive.
Atracția principală o reprezintă  Plaja Mediteraneană care redă o atmosferă de vacanță petrecută pe litoralul mediteranean cu plaja nisipoasă,palmieri, corabii de pirați.
 

2. Aquapark


Aquapark-ul de la Hajdu face senzație în rândul adulților și a copiilor dornici să aibă parte de distracție, aventură și adrenalină.
Aici se află 15 tobogane cu diferite grade de dificultate pentru ca toată lumea să se poată bucura de senzațiile unice pe care le oferă.
Dintre cele mai populare tobogane în rândul turiștilor amintim: Spirală,Kamikaze,Black Hole, Niagara,Mad River (acesta se parcurge doar cu colaci).
Zona extremă a aquapark-ului cu cele 6 tobogane extrem de palpitante este perfectă pentru cei dornici de adrenalină.
Nu au fost uitați nici cei mici. Prichindeilor li s-au amenajat piscine speciale cu elemente distractive în incinta Aquapark-ului.
 

3. Aquapalace


Aquapalace – palatul apelor termale este zona acoperită a complexului din Hajdu. Aici găsim 20 de piscine încălzite la diferite temperaturi. 7 dintre piscine sunt tematice: Piscina de Gheață, Piscina Cinema, Grotele Acvatice Romană și Gange pline de simboluri ale culturilor indiană și romană, Bazinul Marin, Bazinul Peșteră, Bazinul Tropical Baia Balneară.
 

4. Baia termală


Baia termală îşi aşteaptă vizitatorii cu trei piscine acoperite , toate umplute cu apă de temperaturi diferite, iar în exterior cu alte patru piscine dotate cu echipamente spa. Datorită faimei apelor termale de la Hajdu mii de oameni aleg acest loc pentru a se vindeca sub puterea apei termale. Se pot trata de diferite afecțiuni reumatice, dermatologice, boli degenerative, ale aparatului locomotor.
 

5. Zona Premium

 
  • Zona Premium, noutatea verii, construită pe suprafața unui lac de 2500 metri pătrați cu elemente acvatice unice!
  • Piscina Plitvice cu cascadă;
  • Piscina Amazonas cu galerie de jacuzzi;
  • Piscina Tahiti cu pool  bar;
  • Piscina pentru copii.
  • În constucția zonei premium s-a mers tot pe ideea vacanței la malul mării cu atmosfera specifică acesteia.
 

6. Lumea saunelor


Aici poți alege între cele 3 saune finlandeze, 2 saune cu aburi, 2 saune cu infraroșii, o cameră de sare,o piscină pentru relaxare si o Piscină Kneipp pentru relaxarea tălpilor cu 2 culoare de pietre de râu alternative rece-cald (reflexoterapie).

Cum se folosește?
  • Preț întreg total dacă alegi să profiți de toate aceste reduceri separate – 400 lei/persoană

  • Preț bilet Gold Plus – 25000 forinți (aproximativ 310) / persoană

  • Cumpărând de pe cuponas.ro pachetul Fun Pass prețul se reduce la jumătate (125000 forinti).

  • Plătești doar 160 lei în loc de 310 lei.

Pentru a beneficia de cea mai tare experiență vara aceasta la Hajdu tot ce trebuie să faci este să:

  1. Intri pe site-ul www.cuponas.ro la secțiunea Fun Pass.
  2. Achiziționezi produsul. Plasezi o comandă simplă pe site și în cel mai scurt timp pachetul va fi în posesia ta.
  3. Mergi la Hajdu și achiziționezi biletul care oferă acces full la toate părțile complexului - biletul Gold Plus. Prețul acestui bilet este de 25000 de forinți și se achiziționează de la Zona Aqua-Palace a complexului Hajdu.
  4. Folosești cuponașul și beneficiezi de 50% reducere pentru 2 persoane de la prețul biletului Gold Plus. În loc de 25000 de forinți vei plăti prin intermediul cuponașelor doar 12500 de forinți.

Alte servicii de care beneficiezi cu tichetul Gold Plus:

  • 12 minute de solar – pentru un bronz perfect ciocolatiu;
  • Șezlong gratuit;
  • Acces la sala de fitness te menține în formă: arăți bine, te simți bine și atragi toate privirile;
  • 1 voucher pentru masa de prânz la restaurantul cu autoservire de la Aqua Palace. Poți alege oricare din preparatele delicioase pentru a-ți satisface poftele.

Cumpără acum Fun Pass și:

  • câștigă până la 1000 de lei folosind cuponașele și bucurându-te de timpul tău liber;
  • fii un aventurier;
  • descoperă locuri noi;
  • motivează-te pe tine și pe grupul tău să ieșiți la piscină sau să faceți diferite activități interesante;
  • profită de vremea excelentă și ieși în aer liber;
  • ieși din rutină și schimbă peisajul;
  • răsfață-te în cele mai tari locuri.

Ce ratezi dacă nu comanzi acum Fun Pass?

  • plătești dublu pentru aceleași servicii;
  • trece vara pe lângă tine;
  • îți pare rău când îi vezi pe alții că se distrează în locul tău;
  • rămâi blocat în aceeași rutină zilnică;
  • pierzi șansa de a petrece clipe frumoase împreună cu cei dragi.
Hajduszoboszlo este un complex acvatic minunat care atrage turiști din toate colțurile Europei. După o zi petrecută la Hajdu te simți extraordinar de bine, atât de bine încât vei deveni un fan cu siguranță.
Poți să ai un ocean de apă termală, pe care nu știi cum să-l valorifici sau dimpotrivă, poți crea în jurul ei un mic paradis balnear. Farmecul cel mai mare o să îl ai atunci când descoperi mai multe atunci când ajungi acolo. Una e să citești despre anumite locuri și alta e să le vezi și să le simți pe propria piele.
 

Cumpără și tu Fun Pass și descoperă cu ajutorul Cuponas.ro un loc unic în Europa cu un decor de poveste.

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!