Hagymatikum - Makó - templul apei termale

Hagymatikum - Makó -  templul apei termale

Bine ai venit în templul apei termale.

Vrei să rămâi uimit? Atunci trebuie să vizitezi Centrul SPA din micul orășel al cepei Mako. Acest orășel este recunoscut în toată Ungaria fiind supranumit și capitala cepei. Te lăsăm pe tine să ghicești de ce.

Dar Mako mai este recunoscut și pentru altceva. Aici s-a ridicat o construcție unică în Europa, impresionantul SPA termal de cinci stele HAGYMATIKUM, proiectat de celebrul arhitect Imre Makovecz, responsabil și de construcția altor clădiri superbe din oraș. Băile Termale Mako Hagymatikum se află la 19 km de vama Nădlac (în apropierea orașelor Arad și Timișoara). Spa-ul este construit chiar lângă centrul orașului. Imediat cum ajungi în preajma Centrului Spa nu ai cum să nu rămâi blocat preț de câteva minute de arhitectura futuristică care îti va tăia răsuflarea.

Vei rămâne surprins de forma clădirii. Are o formă unică de ceapă ce îmbină coloane imense de piatră cu geamuri de sticlă și cupolă de lemn. Prin acest stil spectaculos și prin acoperișul sub formă de cupolă Mako îți lasă impresia că intri într-un templu budist, o adevărată operă de artă.
Dar nu ai ajuns până aici doar să admiri clădirea,nu-i așa? Vrei să ajungi în interiorul complexului pentru o binemeritată bălăceală și relaxare.

Mako te întâmpină cu o mulțime de piscine atât interioare cât și exterioare de diferite dimensiuni și temperaturi. Apa este termală și ajunge de la 28 de grade în bazinele de înot până la 37 de grade în cel mai fierbine bazin. Apa termală din Mako nu este doar caldă ci are și proprietăți curative, ajutând la tratarea diverselor afecțiuni.

Vezi ce oferă Hagymatikum Mako!

  • 2 bazine mari aflate atât în interior cât și în exterior, acestea având și culoare pentru înot;
  • Bazine de relaxare interioare și exterioare;
  • Bazine speciale pentru copii cu diferite jocuri de apă și decoruri inedite menite să îi distreze pe cei mici;
  • Bazine termale pentru gimnastică și cu greutăți potrivite pentru vindecarea miraculoasă a diferitelor afecțiuni;
  • Două bazine inedite cu masă de șah în piscină pentru a putea pune în practică mutările și strategiile învățate din popularul serial Netflix Queen’s Gambit;
  • Bazinul Peșteră - Înotatul în peșteră este o experiență specială. Datorită aspectului fantastic al luminilor, oaspeții se pot bucura de furtuna tropicală și muzica liniștitoare a spațiului închis din bazinul peșteră. O experientă de neuitat.
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
La Mako nu ai timp să te plictisești. Bazinele sunt astfel concepute să te țină în priză pe tot parcursul zilei. Toboganele sunt și ele la mare căutare atât printre cei mici cât și de cei mari, având mai multe nivele de dificultate. Bazinul cu vortex sau bila generatoare de valuri contribuie și ele la distracție.

După bălăceala din piscine te invităm la răsfăț în Universul Saunelor care include 9 tipuri diferite de saună:

● Saune cu aromaterapie și cromoterapie care se joacă cu simțurile tale prin schimburile plăcute de lumini și uleiurile aromatice esențiale;
● Saună cu infraroșu;
● Saune umede și uscate potrivite pentru detoxifierea organismului;
● Saună intimă – un tip de saună extrem de relaxantă cu o atmosferă confortabilă;
● Sauna Kelo – este formată din pini de argint de 330 de ani din Finlanda. Există doar 3 astfelde saune în Ungaria;
● Sauna Mako – specialitatea saunei este că lumina apare de sub băncuțe și de la fereastra de sticlă decorată cu ceapă.
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Există și locuri de joacă amenajate special pentru copiii de toate vârstele atât în interior cât și în exterior și restaurant pentru a servi preparate tradiționale. Găsești curățenie peste tot și personalul e dispus oricând să îți ofere cele mai bune servicii cu zâmbetul pe buze.

Cum se utilizează cupoanele de reducere?

Caietul de cupoane are 10 tichete care oferă 50% reducere.
  • Reducere se acordă sub forma de 1+1 gratis și este valabilă la biletele de intrare de tip adult cu pret întreg pentru o zi întreagă. 
  • Reducerea se acordă în schimbul unui cupon care se rupe din caietul de cupoane și se oferă la recepție în momentul achiziției biletului de intrare.
  • Prețul de intrare pentru 1 adult pentru o zi întreagă este 3100 forinti, aproximativ 40 lei. Utilizând cuponul, al doilea bilet este gratuit. Practic o să plătiți 40 lei pentru două persoane, în loc de 80 lei.         
  • Cupoanele sunt transmisibile. Ceea ce înseamnă că se pot face cadou persoanelor dragi din familie sau se pot utiliza concomitent mai multe cupoane de reducere. De exemplu pentru 4 persoane se utilizează 2 cupoane, se plătesc 2 bilete de intrare și 2 bilete se primesc gratuit.
  • Cupoanele se pot folosi în număr nelimitat până la 30.12.2023.                                                                                                  
  • Vă rugăm să semnalați la casa de bilete că doriți să plătiți folosind cuponașe înainte de a cumpara biletele dorite.                                                    

Află dacă ți se potrivește Centrul Spa HAGYMATIKUM Mako:

  • Vrei să petreci timp de calitate într-un loc frumos și în același timp să economisești bani;
  • La Mako găsești tot ce ai nevoie pentru un sejur de relaxare alături de familie sau prieteni;
  • Cauți un loc fabulos pentru a te relaxa,un loc care să te uimească cu adevărat;
  • Cauți un loc unde să poți merge indiferent de sezon. La Mako chiar dacă plouă, ninge, e cald sau frig afară, diversele activități te vor menține captivat;
  • Dorești să faci o ieșire impreună cu familia și copiii tăi. Mako pune la dispoziție numeroase facilități pentru copiii de toate vârstele pentru ca aceștia să aibă parte de distracția mult dorită întimp ce tu te bucuri de timpul tău;
  • Dorești să socializezi? Fiind foarte aproape de graniță, foarte mulți turiști români frecventează Mako,în special cei din Arad și Timișoara. Chiar și personalul spa-ului vorbește limba română;
  • Îți place să fii răsfățat. Nenumăratele piscine și universul saunelor garantează o experiență de neuitat;
  • Ești amator de apă termală. Îți place apa caldă și te interesează proprietățile foarte benefice ale acesteia asupra organismului.
Cuponaș.ro este locul în care mergi atunci când dorești cele mai bune prețuri la piscine, aquapark-uri locale sau din străinătate, la hoteluri, centre de sănătate, sportul preferat, restaurante, activități de aventură, activități culturale, activități pentru copilul tău sau pentru copilul din tine.

Echipa și produsele se dezvoltă în permanență si de aceea pot apărea modificări. Din acest motiv vă rugăm să verificați lista partenerilor la care se pot utiliza cuponasele achizitionate pe www.cuponas.ro/funpass
Cupoanele se pot utiliza la partenerul preferat sau se pot utiliza la mai mulți parteneri. Ele sunt universale și sunt transmisibile. Poți să le împarți cu cei dragi sau chiar să faci un cadou frumos. 

Să înceapă adventura! 
 

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!