Fun Pass - 50% reducere în cele mai tari locuri

Fun Pass - 50% reducere în cele mai tari locuri
Vara e mai frumoasă atunci când o petreci cu cei apropiați. De aceea venim în întâmpinarea ta cu o promoție la achiziția pachetelor care îți oferă reduceri importante la piscine, aquapark-uri și alte activități preferate.

La 3 pachete cumpărate primești încă 1 pachet gratis pentru a îl share-ui cu cei alături de care îți dorești să îți petreci timpul liber. Nu rata motivația verii.
Piscinele și SPA-urile sunt la mare căutare în această perioadă. Când e cald afară piscinele dar și ieșirile în natură sunt o modalitate numai bună de a te răcori.

Ce poți face vara aceasta? Unde poți folosi pachetul de reducere Fun Pass de la Cuponas.ro?
FunPass 2023-24 - Funpass cu 10 Cuponase Universale
-50 RON

Funpass cu 10 Cuponase Universale

249,00 RON 199,00 RON
4

Sun Tropez Sălicea

Sun Tropez e locul ideal pentru o ieșire în apropierea Clujului. Locația se află la 15 km de Cluj, în direcția Făget-Sălicea si are un nume care te duce cu gândul la faimoasa stațiune din Franța.
Fiind amplasat într-o locație perfectă la liziera pădurii, complexul îmbină cadrul natural cu piscinele, plaja și distracția. Cele șase piscine ale complexului sunt potrivite atât pentru copii mici cât și pentru adulți.

Sun Tropez așteaptă cu brațele deschise clienți din toate categoriile: de la familii cu copii care caută să petreacă timp de calitate împreună, la tineri dornici de distracție sau persoane care pur și simplu vor să iasă din rutină. Aici ai ocazia să stai la plajă pe unul din cele 400 de șezlonguri  în mijlocul naturii, departe de poluare și de  agitația orașului. În timp ce tu te relaxezi pe șezlong,citind o carte sau savurând un coktail rece ai parte și de un bronz frumos, ciocolatiu de invidiat.

Atmosfera este una de vacanță cu muzică bună, relaxare, socializare. Locul în care dispar grijile și stresul. În plus, te poți bucura de o atmosferă incendiară la petrecerile cu spumă organizate de Sun Tropez pe ritmuri vibrante.

Te așteptăm zilnic de la 10:00 la 20:00 de Luni până Duminică pentru a te simți ca și cum te-ai afla în stațiune pe litoral.
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Oxygen Pool & Lounge - Vâlcele

Cuponas.ro îți aduce noutatea verii, Oxygen Pool!

Dacă locuiești în Cluj nu ai cum să nu fi auzit de această piscină selectă de la marginea Clujului. Se află la doar 11 kilometri de oraș, în Vâlcele în drum spre Turda.
Resortul este faimos pentru piscina de tip Infinity Pool (Vanishing Edge Pool). Cu o temperatură a apei constantă între 25-30 grade celsius, piscina Oxygen reprezintă escapada perfectă pentru zilele toride de vară.

În incinta complexului găsești un open space generos cu 226 șezlonguri confortabile, unde razele soarelui pătrund pe tot parcursul zilei. Muzica de fundal întreținută de DJ completează vibe-ul de relaxare pe care îl ai atunci când te afli la piscină.

Dorești ca distracția să nu se mai termine și să petreci câteva zile la piscină? Ai și posibilitate de cazare!

Alege hotelul Premier Resort Vâlcele  și beneficiezi și la cazare  de reducere de 50% din tariful camerei  afișat la recepție/noapte. Experimentează un nou mod de a te bucura de soare și de apă, într-o zonă în care te conectezi cu natura și te deconectezi de la stresul zilnic. Te așteaptă atunci când vrei ca o zi însorită, perfectă pentru plajă, să se transforme într-o experiență răcoritoare, plină de relaxare și de răsfățul de care ai nevoie.

Oxygen Pool & Lounge te așteaptă:
  • Luni-Vineri 10:00 – 19:00
Rezervă și tu un loc la piscină și te vei regăsi într-o zonă minunată, selectă, alături de oameni faini și muzică bună.
 
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Casa Dinainte - Sălicea

“Casa Dinainte” e un loc liniștit, cu împrejurimi frumoase și aer curat, sinonim cu ospitalitatea ardelenească, unde răsfățul și mâncarea bună sunt o prioritate. Este un spațiu primitor și călduros destinat întâlnirilor și socializării.

Casa Dinainte te așteaptă cu o piscină interioară cu temperatura apei între 29-30 de grade,  care oferă modalitatea perfectă pentru relaxare atât pe timp frumos de vară cât și în zilele mai răcoroase sau ploioase. Deși locația oferă toate beneficiile lumii moderne, are acel aer rustic de căsuță de la marginea pădurii, departe de zgomotul și de agitația orașelor aglomerate.

Casa Dinainte te așteaptă de Luni până Joi pentru a avea parte de intimitate și pentru a te relaxa. Aici vei fi întotdeauna primit cu respect și căldură și este locul perfect dacă cauți liniște și aer curat.
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Aqua Day SPA - Târgu Mureș

Aqua Day Spa Târgu Mureș te așteaptă să fii la înălțime. Spa-ul se află la etajul 4 al Hotelului Business, pe drumul principal înspre Sighișoara, oferind o panoramă deosebită. Aqua Day Spa îți oferă liniștea și intimitatea de care ești privat în alte locații.

Aici găsești o piscină mare cu paturi cu hidromasaj la marginea ei, potrivită atât pentru înot cât și pentru relaxare.Saunele oferă un adevărat spectacol. Sunt 5 tipuri diferite de saune: Tepidarium, Baie Turcească, Saună Finlandeză, Baie de Aburi, Aroma Sauna. Pentru ca experiența ta să fie completă, la saune ai parte și de muzică ambientală și cer înstelat.

Anul acesta te poți bucura și de servicii de masaj. Poți alege din diferite tipuri de masaj: masaj de relaxare, cervical (al spatelui), facial, suedez, sportiv, cu pietre vulcanice pe pat de apă, în baia turceasca, detoxifiant, anticelulitic.

Vino la Aqua Day Spa în orice zi indiferent de anotimp și sigur nu vei regreta.
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Rafting și Via Ferrata – Vadu Crișului

Echipa X-Rafting Water Team este dornică să îți ofere o experiență deosebită care trebuie încercată cel puțin o dată în viață.

Gradul de dificultate estre unul scăzut spre mediu,așa că ai și tu ocazia să fii un aventurier. Bărcile de rafting puse la dispoziție de X-Rafting Water Team sunt de 4-8 persoane. Ele vin la pachet cu tot echipamentul necesar pentru a te bucura de acest sport fascinant.

Nu contează dacă ai mai făcut rafting pînă acum sau dacă știi să înoți. Băieții de la Water Team X-Rafting se vor asigura că experiența ta fi una plăcută și te vei simți în siguranță. Rafting-ul devine din ce în ce mai popular în rândul familiilor, a grupurilor de prieteni dar și pentru activități de team building. Haide cu grupul tău și timp de 2 ore și jumătate te vei simți încărcat de adrenalină și te vei bucura de o călătorie prin defileul Crișului, admirând peisajele deosebite.

Lasă-te și tu dus de val!

Poate te întrebi ce este Via Ferrata?

Via Ferrata este o combinație între drumeția montană și alpinism. Traseele de via ferrata oferă experiențe provocatoare atât începătorilor cât și celor mai experimentați. Traseul pe care noi îl propunem pentru tine este un traseul din Defileul Crișului – Peretele Zânelor Vadu Crișului. Un parcurs de via ferrata înseamnă să te cațeri pe pereți de stâncă: aventură la maxim, cu riscuri minime.

Trăiește la înălțime, testează-ți limitele și gustă din plin aventura pe traseele de via ferrata unde împrejurimile tind să devină un adevărat parc de aventură.
 
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Cum funcționează pachetul de reducere?

Caietul de cupoane are 10 tichete și oferă 50% reducere.
  • Pachetul este universal valabil la toți partenerii Cuponaș din categoria Fun Pass. Poți alege să folosești toate cupoanele la același partener sau să le folosești  la mai mulți parteneri și să beneficiezi de reducere.
  • Reducerea se acordă sub forma de 1+1 gratis și este valabilă la biletele de intrare de tip adult cu pret întreg pentru o zi întreagă.
  • Reducerea se acordă în schimbul unui cupon care se rupe din caietul de cupoane și se oferă la recepție în momentul achiziției biletului de intrare.
  • Utilizând cuponul la locație, primul bilet se cumpără, al doilea bilet este gratuit.
  • Cupoanele sunt transmisibile. Ceea ce înseamnă că se pot face cadou persoanelor dragi din familie sau se pot utiliza concomitent mai multe cupoane de reducere. De exemplu pentru 4 persoane se utilizează 2 cupoane, se plătesc 2 bilete de intrare și 2 bilete se primesc gratuit.
Starea ta de bine este misiunea noastră. Noi facem lucrurile mai ușoare pentru tine pentru ca tu să te bucuri cu adevărat de timpul tău liber. Aducem pentru tine destinații și activități pentru toate gusturile. De la cele mai cunoscute aquapark-uri din România și Ungaria, ștranduri de vară, SPA-uri pentru un răsfăț complet, până la activități ce te pun în mișcare cum ar fi rafting, parc de distracții, avem o gamă diversă de servicii din care poți alege.

Lista partenerilor se actualizează cu locuri noi. Abonează-te pe site-ul cuponas.ro și află primul noii parteneri de care te poți bucura folosind cuponașele și surprizele pe care aceștia ți le pregătesc.

De ce să achizitionezi produsul?

  • Te motivează pe tine și pe grupul tău să descoperi locuri noi în care îți doreai de mult timp să ajungi sau în locuri de care nu ai auzit până acum.
  • Te bucuri de timpul tău liber în cele mai inedite locații și câștigi până la 1000 de lei folosind pachetul.
  • O ocazie perfectă pentru a socializa cu  familia ta și cercul tău de prieteni făcâd diferite activități împreună.
  • Ai ocazia să dăruiești un astfel de pachet și să faci pe cineva drag fericit.
  • Trăiești diferite experiențe noi și îți faci amintiri unice.

Ce pierzi dacă nu cumperi pachetul?

  • Pierzi șansa de a câștiga 1000 lei.
  • Plătesti dublu pentru aceeași distracție.
  • Nu iți faci timp pentru tine si rămâi prins în aceeași rutină zilnică.
  • Trece vara pe lângă tine.
  • Îți pare rău când îi vezi pe alții că profită de timpul liber și se simt bine și tu nu te afli alături de ei.
  • Pierzi ocazia de a trăi experiențe noi și de a crea noi amintiri.

Cuponaș unește oameni și te ajută să economisești în timp ce tu te relaxezi și te distrezi.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi adaugi produsele în coșul tău și să profiți de promoția verii.
Distractia e mai faină când este împărtășită!
 

Cumpără 3 pachete Fun Pass și primești încă un pachet gratuit.

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!