Filarmonica de Stat „Transilvania” - 50 % reducere din tariful biletelor de intrare

Filarmonica de Stat „Transilvania” - 50 % reducere din tariful biletelor de intrare
Îți place muzica?
Îți imaginezi cum ar arăta viața ta fără muzică?


Cu  toții ne-am întâlnit cu stilul de muzică susținut de soliști la concertele Filarmonicii în diferite momente, uneori fără să ne dăm seama de acest lucru. Mulți dintre noi pentru că am participat la spectacolele susținute de Filarmonica de Stat Transilvania.

Cu siguranță ai auzit de cel mai cunoscut desen animat, Tom și Jerry. Fiecare urmărire, fiecare acțiune se desfășura pe ritmuri de muzică clasică. Acum te provocăm să îți amintești și de celelalte desene animate preferate ale copilăriei tale și ai să vezi că în multe dintre ele regăsești acest tip de muzică.

Sau poate ți-au atras atenția în filme acele momente care vor să îți transmită o emoție doar prin imagini și muzică. Poate ai observat că muzica folosită este muzică instrumentală pentru a accentua starea de tristețe (filmele dramă), suspans (filmele horror), starea jucăușă, inocentă (animațiile). Ți-ai făcut deja o idee? Regăsești acest tip de muzică în toate filmele sau serialele cunoscute: Seriile Marvel, Game of Thrones, Gladiatorul, Superman, etc.

Muzica e peste tot.
Tu când ai participat ultima dată la un spectacol muzical susținut de Filarmonică? Când dorești să revii la următorul spectacol în sală? Nu ai participat încă la vreun spectacol dar îți dorești să iei parte la ceva frumos și inedit?
Dacă ai devenit curios, fă primul pas spre muzică!

Intră pe buton și rezervă-ți pachetul cu ajutorul căruia beneficiezi de 50% reducere în sistem 1+1 la spectacolele stagiunii de anul acesta ale Filarmonicii de Stat Transilvania.
Cuponaș.ro este locul în care mergi atunci când dorești cele mai bune prețuri la piscine, aquapark-uri locale sau din străinătate, la hoteluri, centre de sănătate, sportul preferat, restaurante, activități de aventură, activități culturale, activități pentru copilul tău sau pentru copilul din tine.

Echipa și produsele se dezvoltă în permanență si de aceea pot apărea modificări. Din acest motiv vă rugăm să verificați lista partenerilor la care se pot utiliza cuponasele achizitionate pe www.cuponas.ro/funpass
Cupoanele se pot utiliza la partenerul preferat sau se pot utiliza la mai mulți parteneri. Ele sunt universale și sunt transmisibile. Poți să le împarți cu cei dragi sau chiar să faci un cadou frumos. 

Să înceapă adventura! 
 

O frântură din istoria Filarmonicii de Stat Transilvania

Orice poveste are un început. Filarmonica a debutat ca instituţie artistică dedicată exclusiv activităţii de concert,  în toamna anului 1955, cu numele oficial de Filarmonica de Stat Cluj.

Antonin Ciolan a fost numit dirijor principal al orchestrei simfonice, dirijând primul concert al acesteia pe data de 4 decembrie 1955. Concertul a reprezentat un veritabil tur de forţă: Preludiul la Maeştrii cântăreţi din Nürnberg de Wagner, Concertul nr. 1 pentru orchestră de coarde de Sigismund Toduţă, Concertul nr. 2 pentru pian de Rahmaninov (cu Silvia Şerbescu) şi Eroica lui Beethoven. La începutul anului 1956, Antonin Ciolan a preluat şi funcţia de director al Filarmonicii.

În 1965, Filarmonica a lansat propriul său festival anual „Toamna Muzicală Clujeană”, manifestare de referinţă continuată cu succes şi în prezent.
În 1972, sub directoratul compozitorului Sigismund Toduţă (care i-a succedat lui Antonin Ciolan), a luat fiinţă Corul Filarmonicii, format de maestrul Dorin Pop, urmat apoi de discipolii săi Florentin Mihăescu şi Cornel Groza.

Cum funcționează pachetul de reducere Cuponaș?

  • Cumpărând pachetul obții dreptul de a beneficia de 50% reducere pentru 2 persoane pe fiecare cupon;
  • Sistemul de reducere este 1+1 (1 bilet se cumpără la preț întreg de la casa de bilete, iar al doilea se primește gratuit pentru locul alăturat);
  • Bilete pot fi achiziționate doar de la casa de bilete a Filarmonicii;
  • Cupoanele sunt transmisibile și se pot folosi în număr nelimitat până la 31.12.2022, în limita locurilor disponibile.         
     

La ce tip de concerte participăm?

Filarmonica de Stat Transilvania susține 4 categorii de concerte:
  • Simfonice
  • Vocal Simfonice
  • Camerale
  • Educative
Spectatorii au ocazia să fie delectați de armonia perfectă între instrumentele muzicale folosite de artiști ( vioară, pian, flaut, harpă, nai, etc), pe notele celor mai cunoscuți compozitori ai tuturor timpurilor: Mozart, Beethoven, Bach, Schumann, Ceaikovski, dar nu numai. Filarmonica de Stat din Cluj vrea să vină mai aproape de publicul actual. De aceea își propune să aducă muzica clasică în modernitate prin diferite concerte cu care te poți identifica și tu în zilele noastre:
  • Concert rock simfonic care a înregistrat un mare succes, acesta desfășurându-se pe parcursul a 2 zile datorită cererii mari și a interesului ridicat din partea publicului. Au putut fi auzite piesele celor de la Adele, Ed Sheeran, One Republic, Bruno Mars, Jimmy Hendrix, Nirvana, Queen, Guns N Roses interpretate de orchestra filarmonicii.
  • Concert de muzică de film unde pot fi ascultate coloanele sonore ale celor mai cunoscute filme ale zilelor noastre într-un mediu mai diferit.
  • Toamna Muzicală Clujeană este perla coroanei Filarmonicii Clujene. Toamna Muzicală Clujeană este cel mai important festival internaţional de muzică clasică din România, după festivalul internaţional bianual „George Enescu”. Prima ediţie a festivalului a avut loc în 1965 şi cu o mică excepţie (un an de întrerupere), festivalul şi-a păstrat ritmicitatea anuală de-a lungul întregii sale istorii.
În mod tradiţional, oferta muzicală a festivalului este eclectică atât cronologic, cât şi componistic şi interpretativ. În cadrul festivalului au loc concerte simfonice, vocal-simfonice, precum şi recitaluri camerale şi solistice acoperind întreaga istorie a muzicii clasice, de la primele partituri până la compoziţii contemporane. Acest festival a susţinut dintotdeauna diversitatea culturală şi dialogul intercultural, dar şi debutul artistic: pe lângă nume consacrate în lumea muzicală naţională şi internaţională, festivalul creează şi spaţii de promovare a tinerilor muzicieni valoroşi, aflaţi la început de carieră. În egală măsură, festivalul s-a orientat, în ultimii ani şi către evenimente care ies din sfera muzicii culte, incluzând aici concerte de jazz, muzică tradiţională, muzică de film, abordări de tip fusion sau world music.
 

Vrei să descoperi ceva nou sau să redescoperi bucuria muzicii extraordinare cântată în sala Filarmonicii?

Hai la următorul spectacol!
  • Te vei afla în preajma oamenilor de valoare ale Clujului;
  • Ai ocazia să susții cultura și pe artiștii care fac sute de repetiții pentru ca spectacolul să fie unul de excepție;
  • Este o ocazie foarte bună pentru o relaxare după programul încărcat din timpul săptămânii și o variantă în plus de a-ți petrece timpul liber;
  • Ai ocazia să inviți persoana iubită undeva frumos unde cu siguranța va rămâne impresionată.

Muzica transcede timpul, muzica unește oamenii!

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!