Casa Ema- Bistrița- 50% reducere din tariful biletelor de intrare

Casa Ema- Bistrița- 50% reducere din tariful biletelor de intrare
Cauți o schimbare de peisaj după orele de muncă sau în zilele de weekend în care rămâi în oraș?

Orele trec greu la birou mai ales în perioada aceasta. Sarcinile zilnice pot fi stresante și obositoare. Probabil îți zboară gândul la piscină și relaxare.

Dă o fugă până la piscină la Casa Ema, Spa-ul de suflet al orașului. Nu uita să obții și pachetul Fun Pass de la Cuponaș.ro pentru a beneficia de o reducere de 50% din prețul biletului de intrare.
 

Cum obții acest discount? Simplu:

  1. Accesezi site-ul www.cuponas.ro;
  2. Comanzi pachetul Cuponas;
  3. Primești pachetul cu care beneficiezi de reducere la Casa Ema Bistrița dar și la ceilalți parteneri din categoria Fun Pass.
Cum se ulilizează cupoanele?
  • 1 cupon este valabil pentru două persoane
  • Pe baza unui cupon se oferă 50% reducere din prețul de intrare la Casa Ema
  • Prețul de intrare pentru 1 adult pentru o zi întreagă este 27 de lei. Pentru două persoane în mod normal trebuie să plătești 54 de lei. Dacă ai aceste cunoane de reducere, atunci o să plătești 27 de lei pentru 2 persoane și 1 cupon pe care îl oferi la intrare.
  • În pachet sunt 10 cupoane transmisibile și nenominale. Asta înseamnă că poți să le utilizezi împreună cu mai multe persoane. Dacă doriți să mergeți 4 persoane, utilizați 2 cupoane și o să plătiți în loc de 108 lei doar 54 de lei.
  • Cupoanele sunt universale pentru toți partenerii prezenți pe site la categoria Fun Pass
Nu trebuie să conduci sute de kilometri pentru a fi Relaxat, Activ și Sănătos. Dacă tot ești în oraș e păcat să nu profiți de ocazia de a înota, de a te bălăci sau pur și simplu de a sta la plajă aproape de casă. Și nu oriunde. Casa Ema din Bistrița este cel mai modern centru SPA.

Deschis la data de 1 octombrie 2011 în Bistrița, Casa Ema este unul din cele mai complexe centre de acest fel din țară, existând o mare varietate de servicii, oferite la cel mai înalt nivel atât locuitorilor orașului cât și celor din zonele limitrofe.

Principala atracție oferită de Casa EMA o reprezinta piscina semiolimpică, cea mai mare piscină acoperită din Bistrița. Piscina este potrivită atât pentru pasionații de înot (fiind dotată cu 4 culoare de înot), dar și pentru  cei care vor doar să se bălăcească (adâncimea apei variind de la 1,45 m până la 1,65 m). De asemenea, este configurată și o zonă cu adâncime a apei mai mică, dedicată activităților recreative sau lecțiilor de înot de inițiere. Aici apa are între 1,20 m si 1,35 m adâncime.

Alternează înotul sau bălăceala cu o sesiune de saună uscată, cu numeroase beneficii pentru organism. Pentru zilele de vară cu soare puternic, terasa de plajă cu acces din piscină oferă locul perfect pentru bronz, citit sau consumarea unei „Limonade Senzație”, a unei „Cafele de Gheață” sau al unui „Frappe al Fericirii” de la cafenea.

De ce să achizitionezi produsul?

  • Te motivează să descoperi locuri noi în care îți doreai de mult timp să ajungi sau în locuri de care nu ai auzit până acum;
  • Te bucuri de timpul tău liber în cele mai inedite locații și câștigi până la 1000 de lei folosind pachetul;
  • O ocazie perfectă pentru a socializa cu familia ta și cercul tău de prieteni făcând diferite activităti împreună;
  • Ai ocazia să dăruiești un astfel de pachet și să faci pe cineva drag fericit;
  • Trăiești diferite experiențe noi și îți faci amintiri unice.

Ce pierzi dacă nu cumperi pachetul?

  • Pierzi șansa de a câștiga 1000 lei;
  • Plătesti dublu pentru aceeași distracție;
  • Nu îți faci timp pentru tine si rămâi prins în aceeași rutină zilnică,
  • Pierzi o motivație în plus pentru a te relaxa și a te răsfăța.

Achiziționează acum pachetul și cu siguranță îți va prinde bine tot anul.

Casa Ema te așteaptă zilnic până la ora 22.00 indiferent de zi sau de sezon. Localizarea lui în parc îți oferă plăcerea de a face o plimbare înainte sau după o zi la piscină și de a te bucura cu adevărat de natură, liniște și aer curat, o adevărată terapie pentru suflet.

Casa Ema te învață și ce înseamnă să fii sănătos. Combină partea de mișcare, cu partea de SPA și alege să petreci într-un mod distractiv timpul tău liber!

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!