Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Haide la Aquastar Satu Mare „imperiul apelor termale” !

Haide la Aquastar Satu Mare „imperiul apelor termale” !

Aquastar este primul și unicul aquapark din regiune, fiind înființat în vara anului 2013. Aquaparcul se află la aproximativ 5 km distanță de centrul municipiului Satu Mare, fiind foarte aproape, la 10 km distanță și de granița Ungariei, de 25 km de granița Ucrainei, la 62 km distanță de Baia Mare și la 90 km distanță de Zalău.
Capacitatea parcului acvatic este de 4.000 de persoane/zi în sezonul estival şi circa 650 persoane/zi în extrasezon, suprafaţa totală a terenului pe care este dezvoltat fiind de aproape 2,5 ha.

Serviciile oferite sunt multiple și potrivite pentru toate vârstele:

 

1. Piscine interioare:

- Piscina de relaxare si distracții, cu o suprafaţă de 384.89 mp şi adâncime de max. 140 cm este poziţionată central şi este construită dintr-un ansamblu complex de bazine, apa având o temperatură de 30-32 grade Celsius. Este dotată cu un sistem de hidro-aeromasaj, de tip jacuzzi şi elemente de senzaţie: duşuri în formă de „gât de lebădă", cascadă de presiune şi alte surprize.
- Piscina de înot pentru începători are o suprafaţă de 101.20 mp şi o adâncime de max. 120 cm, este un bazin în formă rectangulară, conceput pentru învăţarea înotului şi permite utilizarea de grupuri de aerobic şi gimnastică acvatică. Temperatura apei este de 30-32 grade Celsius.
- Piscina pentru copii are o suprafaţă de 86.70 mp şi o adâncime care variază între 15 si 50 cm, cuprinde trei bazine cu legătura intre ele, având trei trepte de adâncime. Temperatura apei este cuprinsă între 30 şi 32 grade Celsius.


2. Zona piscinelor exterioare:

- Piscină de înot, cu o lungime de 25 m şi adâncime 1.80 m, va permite practicarea acestui sport în conditii foarte bune, dar şi ca formă de terapie pentru unele afecţiuni medicale, temperatura apei variază între 25-27 grade Celsius.
- Piscină cu tobogane acvatice este considerat bazinul de atracţie principal , având o suprafaţă de luciu de apă de 125.43 mp şi temperatura apei de 27 - 29 grade Celsius. Piscina va fi prevazută şi dotată cu tobogane acvatice:
- Piscină de relaxare si distracţii cu o suprafaţă de 302.12 mp., cu o adâncime de 140 cm și o temperatură a apei de 29 - 31 grade Celsius este prevăzută cu elemente de senzaţie: cascade de presiune şi jeturi de aer, îmbrăcând diverse forme geometrice şi are facilitatea accesului persoanelor cu dizabilitaţi locomotorii, piscina fiind dotată cu un sistem elevator care permite transferul bolnavului din căruciorul rulant in piscină.
- Piscină copii cu o suprafaţă de 72.06 mp (30-32°C) fiind subimpărţită în trei piscine cu nivele de adâncime variabilă, cu compartimente de comunicare între ele. Fiecare bazin deserveşte o categorie a parte de vizitatori: bebeluşi cu însoţitori, copii preşcolari şi şcolari. Este dotată cu diferite ansambluri de jocuri acvatice pentru copii. Adâncimea acestora variază între 0.25 şi 0.90 m.


3. Zonă tobogane:

- de tip „Anacondă” în formă spirală, cu pista de alunecare înschisă, de viteza mare, recoma ndat peste 12 ani.
- de tip „Kamikaze" în formă dreaptă, cu pista de alunecare de viteza mare, dar cu un grad de siguranţă maximă şi amuzament , recomandată pentru persoanele cu vârstă peste 12 ani.
- de tip „Family" în formă dreaptă, cu pista de alunecare de viteza medie, lăţimea acestuia permitând distracţia mai multor persoane concomitet, deci familia poate fi împreună s n clipele de distracţie. Recomandat peste vârsta de 10 ani.

 

4. Piscine cu apă termală:

Aquapark-ul Aquastar dispune de două bazine cu apă termală, unul semiacoperit şi unul în aer liber. Apa termală din cele două piscine, este captată din puţurile proprii, de la o adâncime de 1300 m, respectiv 600 m, având o temperatură de 70 °C, respectiv 38 °C.

Apa termlă conține și magneziu. Mineralul ajută împotriva durerilor provocate de crampele musculare. Oamenii de ştiinţă din Statele Unite ale Americii au descoperit recent că, în multe cazuri, magneziul este un foarte bun împotriva hipertensiunii.
Cercetătorii chinezi au ajuns la concluzia că un aport adecvat de magneziu în alimentaţie reduce riscul de boli cardiovasculare, de diabet de tip 2 şi de accident vascular cerebral. Relaxează creierul și sistemul nervos, având efecte de calmare asupra acestora, îmbunătățind astfel și flexibilitatea mușchilor, a nervilor, încheieturilor și ligamentelor.

Efectele benefice ale apelor termale:

 - Afecţiuni reumatismale inflamatorii;
 - Afecţiuni reumatismale degenerative;
 - Afecţiuni reumatismale abarticulare;
 - Afecţiuni post-traumatice;
 - Afecţiuni neurologice periferice;
 - Afecţiuni neurologice centrale;
 - Afecţiuni ginecologice;
 - Afecţiuni associate (boli de nutritie și metabolism).

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

La acest aquapark minunat, Cuponas.ro îți oferă 50% reducere din prețul biletelor de intrare!

Modul de utilizare a cupoanelor de reducere:


Cuponaș.ro este locul în care mergi atunci când dorești cele mai bune prețuri la aquapark-uri locale sau din străinătate, la hoteluri, centre de sănătate, sportul preferat, restaurante, activități de aventură, activități culturale, activități pentru copilul tău sau pentru copilul din tine.
Avem cei mai buni colaboratori de pe piață. Echipa și produsele se dezvoltă în permanență. Din acest motiv partenerii se înmulțesc continuu, iar tu ai o gamă cât mai difersificată de alegere.
Caietul de cupoane are 10 tichete care oferă 50% reducere.
 • Reducere se acordă sub forma de 1+1 gratis și este valabilă la biletele de intrare de tip adult cu pret întreg pentru o zi întreagă. 
 • Reducerea se acordă în schimbul unui cupon care se rupe din caietul de cupoane și se oferă la recepție în momentul achiziției biletului de intrare.
 • Prețul de intrare pentru 1 adult pentru o zi întreagă este 40 lei. Utilizând cuponul, al doilea bilet este gratuit. Practic o să plătiți 40 lei pentru două persoane, în loc de 80 lei.         
 • Cupoanele sunt transmisibile. Ceea ce înseamnă că se pot face cadou persoanelor dragi din familie sau se pot utiliza concomitent mai multe cupoane de reducere. De exemplu pentru 4 persoane se utilizează 2 cupoane, se plătesc 2 bilete de intrare și 2 bilete se primesc gratuit.
 • Cupoanele se pot folosi în număr nelimitat până la 30.04.2022.                                                                                                  
 • Vă rugăm să semnalați la casa de bilete că doriți să plătiți folosind cuponașe înainte de a cumpara biletele dorite.                                                    

Uite ce părere au cei care au utilizat deja produsele noastre:

De ce să mergi la Aquastar?

 • Pentru că este aproape de tine;
 • Aici o să găsești activități frumoase pentru toate vârstele;
 • Pentru că meriți să te relaxezi și să te distrezi împreună cu cei dragi;
 • Aici timpul trece repede pentru că faci ce îți place;
 • Mișcarea este bună pentru a avea o viață sănătoasă;
 • E bine să lași grijile și să faci activități care te încarcă pozitiv;
 • Apa termală de aici te ajută să ai o viață sănătoasă;
 • Deoarece tariful de intrare este accesibil pentru toată lumea;
 • Tu și cei dragi meritați o ieșire distractivă din când în când.

Așa că nu mai sta pe gânduri și ia acum pachetul de reducere!

Cuponaș.ro este locul în care mergi atunci când dorești cele mai bune prețuri la piscine, aquapark-uri locale sau din străinătate, la hoteluri, centre de sănătate, sportul preferat, restaurante, activități de aventură, activități culturale, activități pentru copilul tău sau pentru copilul din tine.

Echipa și produsele se dezvoltă în permanență si de aceea pot apărea modificări. Din acest motiv vă rugăm să verificați lista partenerilor la care se pot utiliza cuponasele achizitionate pe www.cuponas.ro/funpass
Cupoanele se pot utiliza la partenerul preferat sau se pot utiliza la mai mulți parteneri. Ele sunt universale și sunt transmisibile. Poți să le împarți cu cei dragi sau chiar să faci un cadou frumos. 

Să înceapă adventura! 

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!