Haide la Aquastar Satu Mare „imperiul apelor termale” !

Haide la Aquastar Satu Mare „imperiul apelor termale” !

În sezonul rece, cele mai căutate sunt piscinele cu apă termală. Nimic nu se compară cu acea senzație unică de a te relaxa  în apă fierbinte toată ziua și de a profita de efectele benefice ale apei termale.
Ți-ai dori să fii și tu acum în piscină? Aquastar Satu Mare te așteaptă să vii să te simți bine împreună cu persoanele cu care îți place să-ți petreci timpul.

Dacă deții și pachetul de reducere de la Cuponas.ro beneficiezi și de 50% reducere din prețul biletelor de intrare atât pentru tine cât și pentru grupul tău.

Aquastar este primul și unicul aquapark din regiunea Satu Mare – Baia Mare.
Fiind înființat în vara anului 2013, a luat tot ce e mai bun de la vecinii noștri din Ungaria în materie de calitate și servicii.

Capacitatea parcului acvatic este de 4.000 de persoane/zi în sezonul estival şi circa 650 persoane/zi în extrasezon, suprafaţa totală a terenului pe care este dezvoltat fiind de aproape 2,5 hectare. Este loc pentru toată lumea, fără a te simți înghesuit și este un loc unde poți face diferite activități.

Serviciile oferite sunt multiple și potrivite pentru toate vârstele:
 
1. Piscine interioare:
- Vedeta Aquapark-ului este imensa Piscină de relaxare și distracții, , construită dintr-un ansamblu complex de bazine, cu o temperatură de 30-32 grade Celsius. Este dotată cu un sistem de hidro-aeromasaj, de tip jacuzzi şi elemente de senzaţie: duşuri în formă de „gât de lebădă", cascadă de presiune şi alte surprize.

Piscina de înot pentru începători cu o adâncime de max. 120 cm, este un bazin conceput pentru învăţarea înotului şi permite utilizarea de grupuri de aerobic şi gimnastică acvatică. Temperatura apei este de 30-32 grade Celsius.

Piscina pentru copii  cuprinde trei bazine cu legătură între ele, având trei trepte de adâncime pentru ca cei mici să poată simți bucuria bălăcelii.

2. Zona piscinelor exterioare:

Piscină de relaxare si distracţii cu o suprafaţă de 302.12 mp., cu o adâncime de 140 cm și o temperatură a apei de 29 - 31 grade Celsius este prevăzută cu elemente de senzaţie: cascade de presiune şi jeturi de aer, îmbrăcând diverse forme geometrice.
Este facilitat accesul persoanelor cu dizabilităţi locomotorii, piscina fiind dotată cu un sistem elevator care permite transferul bolnavului din căruciorul rulant in piscină.

Piscină copii cu o suprafaţă de 72.06 mp (30-32°C) fiind subîmpărţită în trei piscine cu nivele de adâncime variabilă, cu compartimente de comunicare între ele. Fiecare bazin deserveşte o categorie aparte de vizitatori: bebeluşi cu însoţitori, copii preşcolari şi şcolari. Este dotată cu diferite ansambluri de jocuri acvatice pentru copii. Adâncimea acestora variază între 0.25 şi 0.90 m.

3. Zonă tobogane:
- de tip „Anacondă” în formă spirală, cu pista de alunecare înschisă, de viteză mare, recomandat peste 12 ani.
- de tip „Kamikaze" în formă dreaptă, cu pista de alunecare de viteza mare, dar cu un grad de siguranţă maximă şi amuzament , recomandată pentru persoanele cu vârstă peste 12 ani.
- de tip „Family" în formă dreaptă, cu pista de alunecare de viteza medie, lăţimea acestuia permitând distracţia mai multor persoane concomitent.  Familia poate fi împreună în clipele de distracţie. Recomandat peste vârsta de 10 ani.

 

4. Piscine cu apă termală:
Aquapark-ul Aquastar dispune de două bazine cu apă termală, unul semiacoperit şi unul în aer liber. Apa termală din cele două piscine este captată din puţurile proprii, având o temperatură de 70 °C, respectiv 38 °C.

Apa termală conține și magneziu. Mineralul ajută împotriva durerilor provocate de crampele musculare. Oamenii de ştiinţă din Statele Unite au descoperit recent că, în multe cazuri, magneziul este  foarte bun împotriva hipertensiunii.


Cercetătorii chinezi au ajuns la concluzia că un aport adecvat de magneziu în alimentaţie reduce riscul de boli cardiovasculare, de diabet de tip 2 şi de accident vascular cerebral. Relaxează creierul și sistemul nervos, având efecte de calmare asupra acestora, îmbunătățind astfel și flexibilitatea mușchilor, a nervilor, încheieturilor și ligamentelor.

Efectele benefice ale apelor termale:

 - Afecţiuni reumatismale inflamatorii;
 - Afecţiuni reumatismale degenerative;
 - Afecţiuni reumatismale abarticulare;
 - Afecţiuni post-traumatice;
 - Afecţiuni neurologice periferice;
 - Afecţiuni neurologice centrale;
 - Afecţiuni ginecologice;
 - Afecţiuni associate (boli de nutritie și metabolism).

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

La acest aquapark minunat, Cuponas.ro îți oferă 50% reducere din prețul biletelor de intrare!

Modul de utilizare a cupoanelor de reducere:


Caietul de cupoane are 10 tichete care oferă 50% reducere.
· Reducerea se acordă sub forma de 1+1 gratis și este valabilă la biletele de intrare pentru orice categorie de persoane (adult, pensionar, copil sau elev) cu pret întreg pentru o zi întreagă. 
· Reducerea se acordă în schimbul unui cupon care se rupe din caietul de cupoane și se oferă la recepție în momentul achiziției biletului de intrare.
· De exemplu: prețul de intrare pentru 1 adult pentru o zi întreagă este 47 lei. Utilizând cuponul, al doilea bilet este gratuit. Practic o să plătiți 47 lei pentru două persoane, în loc de 94 lei. Dacă folosiți toate cele 10 tichete din pachet câștigați 470 Ron!        
· Cupoanele sunt transmisibile. Ceea ce înseamnă că se pot face cadou persoanelor dragi din familie sau se pot utiliza concomitent mai multe cupoane de reducere. De exemplu pentru 4 persoane se utilizează 2 cupoane, se plătesc 2 bilete de intrare și 2 bilete se primesc gratuit.

· Cupoanele se pot folosi în număr nelimitat până la 30.04.2023.                                                                                                                   

De ce să mergi la Aquastar?


· Pentru că este aproape de tine, este singurul Aquapark din Nordul țării;
· Aici o să găsești activități diverse pentru toate vârstele;
· Pentru că meriți să te relaxezi și să te distrezi împreună cu cei dragi;
· Aici timpul trece repede pentru că faci ce îți place;
· Mișcarea este bună pentru a avea o viață sănătoasă;
· E bine să lași grijile și să faci activități care te încarcă pozitiv;
· Apa termală de aici te ajută să ai o viață sănătoasă;
· Deoarece tariful de intrare este accesibil prin pachetul de reducere de la Cuponas.ro;
· Tu și cei dragi meritați o ieșire distractivă din când în când.
 
Ce pierzi dacă nu cumperi pachetul?
· Pierzi șansa de a câștiga 1000 lei.
· Plătesti dublu pentru aceeași distracție.
· Nu iți faci timp pentru tine si rămâi prins în aceeași rutină zilnică.
· Trece distracția pe lângă tine.
· Îți pare rău când îi vezi pe alții că profită de timpul liber și se simt bine și tu nu te afli alături de ei.
· Pierzi ocazia de a trăi experiențe noi și de a crea noi amintiri.
 

Așa că nu mai sta pe gânduri și ia acum pachetul de reducere!

Cuponaș.ro este locul în care mergi atunci când dorești cele mai bune prețuri la piscine, aquapark-uri locale sau din străinătate, la hoteluri, centre de sănătate, sportul preferat, restaurante, activități de aventură, activități culturale, activități pentru copilul tău sau pentru copilul din tine.

Echipa și produsele se dezvoltă în permanență si de aceea pot apărea modificări. Din acest motiv vă rugăm să verificați lista partenerilor la care se pot utiliza cuponasele achizitionate pe www.cuponas.ro/funpass .

Cupoanele se pot utiliza la partenerul preferat sau se pot utiliza la mai mulți parteneri. Ele sunt universale și sunt transmisibile. Poți să le împarți cu cei dragi sau chiar să faci un cadou frumos. 

Să înceapă adventura!
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!