Aqua Day SPA- Târgu Mureș- Răsfăț la înălțime

Aqua Day SPA- Târgu Mureș- Răsfăț la înălțime
Ia o pauză de răsfăț!
Pentru că orice zi de muncă începe cu o pauză dacă vrem să fim productivi.
Muncim 10 ore pe zi, 5 zile pe săptămână, poate și în weekend. În goana către promovare și carieră uităm cât de important este să ne gândim și la altceva în afară de muncă: să facem ce ne place, să ne permitem să ne mai și distrăm. La ce bun să muncești atât timp pentru bani dacă nu îți dai voie să te bucuri de plăcerile vieții?

Pentru că tu ești cea mai importantă persoană, am descoperit pentru tine un loc perfect pentru a avea parte de răsfăț total și pentru a-ți încărca bateriile.

În orașul Târgu Mureș, pe drumul ce duce spre Sighișoara se află Hotelul Business ușor de recunoscut acesta având un restaurant inedit – pasarelă deasupra drumului național. În cadrul hotelului se găsește un SPA grozav: Aqua Day SPA.

Centrul SPA îți oferă diverse facilități pentru a avea o zi reușită și relaxantă:

  • Piscina la înălțime este o idee extraordinară. Aflându-se la etajul 4 al complexului, SPA-ul îți oferă liniștea și intimitatea de care ești privat la alte piscine. Este o piscină mare de 10/20 metri cu apa călduță potrivită atât pentru înot, cât și pentru relaxare. Echipa de întreținere a piscinei testează zilnic apa din bazin pentru siguranța tuturor clienților. La capătul bazinului se găsesc 8 paturi cu hidromasaj, foarte apreciate de turiști.
  • Lângă piscină este amplasat un jacuzzi modern pentru 6-8 persoane cu jocuri de lumini. Este un mod relaxant si plăcut de a-ți petrece timpul în jacuzzi, poate și romantic.
  • Pereții de sticlă ai SPA-ului îți permit să admiri de la înălțime priveliștea direct din bazin.
  • Pe timp de vară ai acces direct către terasa exterioară a SPA-ului pentru a putea face plajă direct pe acoperiș. Aceasta este dotată cu sezlonguri, baldachine și balansoare pentru un maxim de confort.
  • Personalul calificat este dornic să vă satisfacă dorințele și vă servesc cu băuturi răcoritoare, fresh-uri, ceaiuri, cafea, cocktailuri, dar și preparate calde gustoase.
  • Saunele de la Aqua Day SPA Târgu Mureș oferă un adevărat spectacol. Pășești pe un coridor plin cu saune:
  1. Tepidarium – o saună pregătitoare călduță cu cer înstelat și muzică ambientală;
  2. Sauna Uscată – te ademenește și te delectează cu aromele amețitoare;
  3. Sauna Finlandeză – o saună fierbinte excelentă pentru eliminarea toxinelor din organism;
  4. Dușurile Fantezie – folosesc aromoterapia, cromoterapia, hidromasajul și ambianța sonoră relaxantă;
  5. Baia Turcească;
  6. Baia de Aburi,
  7. Fântâna cu Gheață;
  8. Dușuri Scoțiene.

Anul acesta avem o noutate absolută pentru tine. Reducerea de 50% se aplică și la Masaj!

Există 4 camere de masaj fiecare însoțite de cromoterapie, meloterapie și cer înstelat pentru ca experiența ta la Aqua Day SPA sa fie una completă și răsfățul să fie total. Atunci când ninge afară, ploi de toamna sau cer înstelat ai parte de niște imagini superbe.
Pentru întregirea serviciilor oferite puteți beneficia de masaj de relaxare, cervical (al spatelui), facial, suedez, sportiv, cu pietre vulcanice pe pat de apa, în baia turcească, detoxifiant, anticelulitic, reflexoterapie, drenaj limfatic, shiatsu, reiki.

De ce Aqua Day SPA?

  • Un loc potrivit pentru relaxare care merită încercat în orice sezon al anului;
  • Un loc select unde poți înota, stai la plajă pe acoperiș și te bucuri de soare la înălțime;
  • Ai parte de un răsfăț complet încercând fiecare saună a complexului dar și un masaj relaxant;
  • O ieșire într-un cadru romantic cu persoana iubită;
  • Ieși pentru câteva ore din ritmul unei vieți solicitante și trăiești clipa;
  • Ce face omul fie că e vreme bună fie vreme rea? Merge la SPA, unde e cald si bine.
Cuponas.ro îți oferă 50% reducere din prețul biletelor de intrare pentru o zi întreagă și/sau din prețul biletului pentru masaj. În continuare poți să urmărești în video modul de utilizare a cupoanelor.
Achiziționează acum pachetul tău și hai la cel mai tare SPA din Târgu Mureș!
Cum se ulilizează cupoanele?
  • 1 cupon este valabil pentru 1 persoană
  • Pe baza unui cupon se oferă 50% reducere din prețul de intrare la Aqua Day Spa.
  • Prețul de intrare pentru 1 adult pentru o zi întreagă este 60 de lei. Pentru două persoane în mod normal trebuie să plătești 120 de lei. Dacă ai aceste cunoane de reducere, atunci o să plătești 60 de lei pentru 2 persoane și 2 cupone pe care îl oferi la intrare.
  • În pachet sunt 10 cupoane transmisibile și nenominale. Asta înseamnă că poți să le utilizezi împreună cu mai multe persoane. Dacă doriți să mergeți 4 persoane, utilizați 4 cupoane și o să plătiți în loc de 240 lei doar 120 de lei.
  • Cupoanele sunt universale pentru toți partenerii prezenți pe site la categoria Fun Pass
Cuponaș.ro este locul în care mergi atunci când dorești cele mai bune prețuri la piscine, aquapark-uri locale sau din străinătate, la hoteluri, centre de sănătate, sportul preferat, restaurante, activități de aventură, activități culturale, activități pentru copilul tău sau pentru copilul din tine.

Echipa și produsele se dezvoltă în permanență si de aceea pot apărea modificări. Din acest motiv vă rugăm să verificați lista partenerilor la care se pot utiliza cuponasele achizitionate pe www.cuponas.ro/funpass
Cupoanele se pot utiliza la partenerul preferat sau se pot utiliza la mai mulți parteneri. Ele sunt universale și sunt transmisibile. Poți să le împarți cu cei dragi sau chiar să faci un cadou frumos. 

Să înceapă adventura! 

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!