Sun Tropez – piscine, distracție și soare pe plajele Clujului

Sun Tropez – piscine, distracție și soare pe plajele Clujului

Nu știi ce să faci în Cluj pe timpul verii? Încă tot cauți și nu găsești locul în care să evadezi din agitația orașului?

Dacă te-ai săturat să mergi doar la mall și în parc în timpul tău liber probabil că ai căutat deja pe internet alte locuri în apropierea Clujului unde poți să ieși să te bucuri de vara aceasta.

Cuponas.ro îti vine în ajutor pentru a-ți face căutarea mai ușoară. În plus, te ajutăm să și economisești pentru ca tu să ai parte de mai multe experiențe frumoase.

Sun Tropez e locul ideal pentru o ieșire în apropierea Clujului. Locația se află la 15 km de Cluj și are un nume care te duce cu gândul la faimoasa stațiune din Franța. Dar nu numai numele  te duce cu gândul la celebra locație Saint Tropez.  

Complexul este amplasat într-o locație perfectă la liziera pădurii. Atmosfera este una de vacanță: stai la plajă pe unul din cele 180 de sezlonguri în mijlocul naturii departe de poluare și de agitația orasului.

Piscinele sunt pregătite să întâmpine toate categoriile de clienți. Cele șase piscine ale complexului sunt potrivite atât pentru copii mici cât și pentru adulți pentru ca fiecare client să se bucure la maxim de timpul petrecut la Sun Tropez.

Sun Tropez primește clienți din toate categoriile: de la familii cu copii care caută să petreacă timp de calitate împreună, la tineri dornici de distracție sau persoane care pur și simplu vor să iasă din rutină și să se bucure de razele soarelui, apă, plajă, relaxare.

În plus, te bucuri de o atmosferă incendiară la petrecerile cu spumă, organizate de Sun Tropez pe ritmuri de muzică de vacanță.

Complexul este deschis de la 10 la 20 și în timp ce tu îți petreci timpul relaxându-te, mașina ta este în siguranță în parcarea gratuită a locației.
 

Ce contine pachetul Cuponas?

  • 10 cupoane care oferă 50% reducere la biletele de intrare pentru adulți valabile o zi întreagă cu sezlong inclus;

  • 1 cupon este valabil pentru 2 persoane: preț L-V=50 lei / S-D=100 lei;

  • Cupoanelele se pot utiliza la Sun Tropez până în 30 septembrie 2022;

  • Cuponasele sunt valabile și la alți parteneri pe care îi găsiți pe www.cuponas.ro la secțiunea Fun Pass;

  • Cupoanele sunt transmisibile, nenominale și se pot utiliza concomitent de către mai multe persoane.

Cuponaș.ro este locul în care mergi atunci când dorești cele mai bune prețuri la piscine, aquapark-uri locale sau din străinătate, la hoteluri, centre de sănătate, sportul preferat, restaurante, activități de aventură, activități culturale, activități pentru copilul tău sau pentru copilul din tine.

Echipa și produsele se dezvoltă în permanență si de aceea pot apărea modificări. Din acest motiv vă rugăm să verificați lista partenerilor la care se pot utiliza cuponasele achizitionate pe www.cuponas.ro/funpass
Cupoanele se pot utiliza la partenerul preferat sau se pot utiliza la mai mulți parteneri. Ele sunt universale și sunt transmisibile. Poți să le împarți cu cei dragi sau chiar să faci un cadou frumos. 

Să înceapă aventura! 

Suport clienti LUNI - VINER | 9:30 - 16:00

0756 237 047 cuponas.ro@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!