GurmandPass - The culinary tourist


  • GurmandPass - The culinary tourist
  • 10 Vouchere

Cum funcționează

Gurmand Pass este gândit ca un ghid gastronomic al principalelor restaurante din marile orașe.

 

În Pasaport Culinar clientul o să regăsească cele mai bune restaurante din oraș și o să aibă ocazia să citească informații despre povestea și istoria restaurantului, preparatele culinare, despre facilitățile puse la dispoziție de către local, specialitățile casei și ceea ce este unic în acest loc.

 

 

Persoanele care achiziționează un astfel de pașaport culinar o să se bucure de o invitație unică la fiecare partener în care o să beneficieze de:

 

- 50% reducere pentru a lua masa în grup de 2-4 persoane sau

- 30% reducere pentru 5-8 persoane, din valoarea preparatelor culinare consumate în incinta restaurantului.

Accentuăm faptul că "turistul culinar" poate să beneficieze de reducerea oferită de către restaurantul prezentat în "Pasaportul Culinar" o singură dată. Cu ocazia primei vizite restaurantul partener va ștampila sau va aplica un semn distinctiv pe pagina proprie în pașaport pentru comfirmarea utilizării lui.CUM POȚI INTRA ÎN POSESIA LUI?

Este simplu faci comanda pe site și alegi singur metoda de livrare. Poți să alegi ca unul dintre reprezentanții noștri să vină la tine și să ți-l aducă personal sau poți să faci o plimbare pe malul Crișului și să îl ridici de la sediul nostru.


CEI 10 PARTENERI SUNT:


American Grill, au burgeri din Black Angus, cartofi prăjiți aduși de la producători locali și sosuri home made.


Bacio Dolce, aici poți să te îndulcești cu prăjituri delicioase făcute după propria rețetă.


Better Food, ține foarte mult la stilul de viața sănătos și îți oferă mâncare conform valorilor proprii.


Bianco Milano, este mai mult decât o înghețată, ei au o rețetă unică din Italia, care oferă o savoare aparte preparatelor și ai o mulțime de sortimente din care să alegi, mie îmi place caramelul sărat.


Mediterana, nu cred că are nevoie de introducere, dar dacă nu ai fost deja la cea mai mare terasă de pe malul Crișului, te invităm. Priveliștea e superbă, iar preparatele culinare sunt pe toate gusturile. Dacă esti carnivor, cum se spune la Români și pentru tine cea mai bune legumă este carnea, atunci poți încerca pui, porc, vita, pește și chiar fructe de mare. Bine înteles pizza și pastele nu lipsesc din meniu, iar dacă dorești o mâncare mai specială, noi îți recomandăm preparatele casei, făcute de masterchef-ul de aici.


Mr Bean, te trezește la viața cu o gamă largă de sortimente de cafea și dacă nu ajungi la locația lor de pe pietonală, îi găsești și la nenumăratele evenimente din Oradea. Ei sunt prezenția cum cu Buss-ul Mr. Bean.


Ponce de Leon, te așteptă cu cea mai verde și intimă terasă din Oradea, în curtea unei clădirii istorice din oraș, ca să retrăiești boema perioadă interbelică și poate să discuții cu prietenii tăi ascultând o muzică bună și mâncând preparate tradiționale.


Rewine, are cea mai diversificată gamă de vinuri, aici poți să alegi tu țara de proveniență, iar ospătarii o să îți recomande și cina care se potrivește perfect cu alegerea ta.


Taverna Fructelor de Mare, după cum îi spune numele aici găsești fructe de mare și pește. Preparatele sunt făcute după rețete grecești, bucătarii mergând des la specializări în Grecia pentru ați oferii produse autentice.


Vezuv, este poziționat în cel mai nou centru comercial din Oradea, Lotus Retail Park și te așteptă cu mâncăruri specifice italienești. Pizza are o savoare aparte și gama de alegere este pentru toate gusturile.


E FRUMOS, așa-i?

PARTEA ȘI MAI FRUMOASĂ este că poți să mergi la fiecare local o dată împreună cu cei dragi ție și vei benefice de reducerea menționată.

Economia pe care o faci este între 500 -1000 RON în funcție de apetitul fiecăruia.


ȘI ASTA NU E TOT...

La final ai 2 bonusuri pentru a crește valoarea întregului produs.

Poți să mergi în Ungaria, la Aquaticum Debrecen, de la 2 până la 8 persoane și beneficiezi 1+ 1 gratis la biletele de intrare. ( Cumperi 1 bilet și primești 2, sau cumperi 4 bilete și primești patru gratuit, în funcție de numărul de persoane).

Sau poți să faci ceva care să te scoată din zona de confort, rafting pe Vadu Crișului. Csaba este un împătimit al sportului și o să aibă grija ca tu să ai o exeriență de neuitat aici. Poți să mergi împreună cu toți prietenii tăi și fiecare o să aveți 50 lei reducere din tariful turei de rafting.


CE SPUI?

Dorești să fii printre primii 100 care intră în posesia Gurmand Pass?

Dacă răspunsul este da comanda acum.


PRINDE GUSTUL CĂLĂTORIEI!
- 50% reducere pentru a lua masa în grup de 2-4 persoane sau

- 30% reducere pentru 5-8 persoane, din valoarea preparatelor culinare consumate în incinta restaurantului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău    Foarte bun
NOU! GURMAND PASS a ajuns acum în Oradea.


Gurmand Pass este cel mai nou proiect dedicat experienței culinare lansat în 2019, oferind senzația unei călătorii în lumea gusturilor desăvârșite într-un mod elegant și inovativ.


CE ESTE EL?


Gurmand Pass este pașaportul tău culinar. El înglobează în acest moment 10 localuri din Oradea.


CE POȚI SĂ FACI CU AJUTORUL LUI?

Deținând acest pașaport culinar poți să devii un turist culinar în propriul tău oraș, mergând la localurile prezentate și gustând preparatele specifice fiecărei locații.


Pentru că noi dorim să nu ai nici un risc în momentul în care mergi îți oferim o reducere de 50% din valoarea preparatelor culinare comandate de către tine și ce este frumos e că poți să aduci și pe cei dragi cu tine. Între 2 și 4 persoane beneficiezi de 50% reducere, între 5 și 8 persoane beneficiezi de 30% reducere.PRINDE GUSTUL CĂLĂTORIEI!


982 au vizualizat această ofertă

  • Ofertă: 10 Vouchere
  • Preţul pachetului

    149 RON

    179 RON

- 50% reducere pentru a lua masa în grup de 2-4 persoane sau

- 30% reducere pentru 5-8 persoane, din valoarea preparatelor culinare consumate în incinta restaurantului.