Despre Cuponaș

Cuponas.ro este locul în care găsești reducere la toate lucrurile care sunt importante pentru tine. Cu ajutorul caietului de cupoane sau a cardului cuponas poți să mergi la restaurante din România, ștranduri, piscine, aquapark-uri, spa-uri din țară și străinătate cu costuri reduse. Ai ocazia să ai discount la sportul tău preferat, poți să te distrezi cu pritenii la jumătate de preț. De ziua de naștere a celor dragi poți să le faci o surpriză deosebită, un voucher cadou. La noi, găsești cele mai cunoscute stațiuni balneare, montane, turistice, precum Băile Felix, Mako, Brașov, Debretin, Hajduszoboszlo, etc. 

Cu ajutorul reducerii de 50% îți poți face familia fericită, calătorind la cu un preț redus. Soția se poate răsfăța la centrele de înfrumusețare, cuafor, masaj, manichiură, pedichiură. Copiii tăi se vor bucura când vor urma cursurile lor preferate, vor studia,  se vor juca și vor forma amintiri noi. Seara, puteți ieși  la unul dintre cele mai cunoscute cafenele, terase, baruri, cluburi din oraș și să aveți reducere cu ajutorul cuponului nostru. Poți savura o bere rece într-o vara toridă sau un vin cald atunci când ninge afară. Îți vei face timp liber pentru relaxare, pentru a elimina stresul și a face față aglomerației cotidiene. Dacă îți place adrenalina poți face rafting, poți juca paintball, poți să zbori cu parapanta, să încerci toboganele extreme de la parteneri, etc. Pentru a alege ceea ce ți se potrivește consultă  online partenerii noștri sau în broșura informativă atunci când venim noi direct la tine.

Tot ce trebuie să faci este să îți comanzi caietul de cupoane și noi ne ocupăm de restul.

Suntem rapizi, de încredere și transportul se va face în cel mai scurt timp, iar tu te vei bucura de momente unice alături de cei care conteză.