Casa Dinainte Cluj


 • Casa Dinainte Cluj
 • 10 Vouchere

De ce "Casa Dinainte"?

Casa Dinainte era un adapost al culturii și tradiției – femeile uneori petreceau zile și nopți la rând să țeasă și să coase lucrurile care ulterior vor împodobi casa dinainte. Astfel, Casa Dinainte era o îmbinare între tradiție și sărbătoare, și întotdeauna era gazda momentelor de bucurie în famillie românești.
Astăzi, am deschis Pensiunea Casa Dinante cu gândul la sărbătoare, cu meniu tradițional într-o atmosferă modernă, plăcută și comfortabilă pentru tine și întreaga familie. Vrem să fim pentru tine și cei dragi ție acel loc unde poți să te relaxezi total, să te bucuri fără griji într-o atmosferă pe placul tău - la îmbinarea dintre tradiție și modern.
Un meniu bogat și atmosfera primitoare te duc cu gândul la sărbătorile din trecut, în timp ce piscina interioară, sauna, jacuzzi și locul de joacă pentru copii aduc familiei tale partea de relaxare fără griji de care are nevoie. Te așteptăm să ne treci pragul. Casa Dinante e întotdeauna pregătită cu tot ce are mai bun pentru tine!

Un loc pentru întreaga familie

Pentru asta, vă așteptăm să ne treceți pragul oricând, cu orice prilej: fie el doar o poftă de o masă bogată în detoate, fie cu motiv de sărbătoare - o aniversare, un botez sau o nuntă, de ce nu, sau pur și simplu o evadare din agitația orașului și relaxare peste weekend cu întreaga familie.
Dacă v-am stârnit curiozitatea sau interesul, vă așteptăm – ne puteți suna sau scrie pentru a face o rezervare.

Expresia "Casa Dinainte" se referea în timpurile mai vechi la încaperea din fața casei unde era pusă cea mai bună mobilă, cele mai frumoase perne și covoare – unde tot timpul erau lucrurile aranjare și gata de a-i primi pe cei dragi. Casa Dinainte era locul de cinste unde se primeau oaspeții, casa care asista la cele mai frumoase întâlniri, șezători și petreceri.

Am gândit și creat Casa Dinante cu scopul de fi locul ideal de a vă petrece zile de relaxare și sărbătoare cu întreaga familie. Camerele comfortabile, restaurantul cu meniu tradițional, gazdele întotdeauna fericite să vă aibă ca și oaspeți, piscina, sauna, jacuzzi și terenul de sport multifuncțional - totul a fost gândit pentru răsfățul tău total. Iar pentru copii, avem atât un loc de joacă în interior cât și în exterior, astfel vor avea ocupație cât timp dvs. vă puteți bucura de o masa gustoasă, relaxare la piscină, la jacuzzi sau alte activități dintre cele oferite. • 1 cupon oferă 50% reducere pentru 1-2 persoane (însemnând fiecare persoană plătește jumătate de preț) la serviciile de intrare Spa (piscine interioare și butoi jacuzzi.)
 • Reducerea este valabilă de Luni-Vineri și rezervare telefonică este obligatoriu pentru că accesul este permis în limita locurilor disponibile.
 • Reducerea este valabil pânâ în data de 31.12.2019

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău    Foarte bun

Locul ideal de a vă petrece zile de relaxare și sărbătoare cu întreaga familie.

6142 au vizualizat această ofertă

 • Ofertă: 10 Vouchere
 • Preţul pachetului

  149 RON


 • 1 cupon oferă 50% reducere pentru 1-2 persoane (însemnând fiecare persoană plătește jumătate de preț) la serviciile de intrare Spa (piscine interioare și butoi jacuzzi.)
 • Reducerea este valabilă de Luni-Vineri și rezervare telefonică este obligatoriu pentru că accesul este permis în limita locurilor disponibile.
 • Reducerea este valabil pânâ în data de 31.12.2019
 • Pachetul  Cuponas contine 10 cupoane care oferă  50% reducere din prețul de intrare. 1 Cupon se poate utiliza de către 2 persoane. Cupoanele sunt universale și transmisibile. Se pot utiliza concomitent de către mai multe persoane sau la partenerii cuprinși în pachetul de reducere Cuponas. Folosind pachetul economisiți până la 850 lei.